29 Ekim kutlamaları kapsamında piyano konseri

Tuluyhan uğurlu'dan rize'de piyano resitali

 Piyano virtüözü Tuluyhan Uğurlu, Rize Valiliği tarafından Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Cumhuriyet Piyano Resitali'nde Rizeliler'e bir konser verdi.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Piyano virtüözü Tuluyhan Uğurlu Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Konseri Vali Nurullah Çakır ve eşi Cemile Çakır, Karadeniz`in Özelliklerini Koruma Derneği Genel Başkanı Murat Karayalçın, Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, daire müdürleri ve çok sayıda sanatsever izledi. "Biz Cumhuriyeti Çok Sevdik "ve "Cumhuriyet Trenleri" bölümlerinden oluşan konserde ünlü virtüöz Uğurlu'ya kavalda Murat Toraman ve viyolada Doğukan Çokşeker eşlik etti. Konser sonunda Uğurlu, sanatseverler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. Uğurlu, konserin ardından kendisine çeşitli hediyeler verildi.
Konser ardından sevenleri ile fotoğraf çektiren Uğurlu, Rize’de olmaktan ötürü çok mutlu olduğunu söyledi. Uğurlu, Rize'ye ilk kez geldiğini ifade ederek "Cumhuriyet kutlamaları kapsamında Karadeniz’in bu güzel ilinde konser vermekten ötürü sevinçliyim. Şuradan buradan piyona getirmektense bu ilin öncelikle konser piyanosuna ihtiyacı var. Ben görüyorum ki burada böyle bir potansiyel var. Müziğin her türüne karşı müthiş bir ilgi alaka var. Rize ayrıca çok güzel bir kültür merkezine sahip. İnanıyorum ki burası bu ile ilerde yetmeyecektir. Çok seslilik demokrasidir. Piyono çok sesli bir enstrümandır. Dolayısıyla piyanonun olduğu yerde çok seslilik başlar. Anlayışlar değişir hoşgörüler oluşur" dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

KARAKOYUNLULAR FEDERASYONU FAALİYETLERİ HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI
Nüfus Cüzdanı Değişikliği ve T.C. Kimlik Kartı Başvuru Süreci nasıl olur ?
2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
TÜRKİYE'NİN SİBER GÜVENLİK KALKANI USOM
Kemal Kılıçdaroğlu Anadolu Yayıncılar Federasyonu’nda Gündemi Değerlendirdi: Ben Hiç Konuşmayayım Mı?