Trabzon'da okul kantinlerine denetleme

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ, ORTAHİSAR İLÇESİNDEKİ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ. EKSİKLERİ TESPİT EDİLEN KANTİN İŞLETMECİLERİNE UYARI YAPILDI VE DENETİMLERİN SÜRECEĞİ VURGULANDI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Ortahisar ilçesindeki okul kantinlerini denetledi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehir genelindeki denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Zabıta Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda Ticaret İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle Ortahisar ilçesindeki okul kantinleri denetlendi. Fiyat etiketi, temizlik, ürünlerin son kullanma tarihi ile iş yeri açma ve çalışma ruhsatı kontrolleri gerçekleştirildi. Eksikleri tespit edilen kantin işletmecilerine uyarı yapıldı ve denetimlerin süreceği vurgulandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemlidir. Okul kantinlerinde gerekli denetimleri titizlikle gerçekleştiriyoruz ve bu çalışmalarımız kararlılıkla devam edecek. Sadece kantinlerde değil bütün işletmelerde hiçbir olumsuzluğa müsaade etmeyeceğiz" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

Trabzon’da Araç Dereye Uçtu: 2 Yaralı
Doç. Dr. Oğuz Kurdoğlu: “karadeniz’in Deniz Suyu Sıcaklığı İlk Defa Bu Yaz 29 Dereceyi Buldu; İlk Defa Akdeniz’i Geçti”
Kahverengi Kokarcaya Karşı 9 İlçede Eş Zamanlı Mücadele
BU YIL KAR KENDİNİ ERKEN HİSSETTİRDİ
Kar Karadeniz bölgesinin yüksek kesimlerini sardı