Sma Hastası Mustafa Deniz Eroğlu İçin Bağış Gecesi Düzenlendi

MUSTAFA DENİZ EROĞLU, O, SMA TİP-1 HASTALIĞIYLA MÜCADELE EDİYOR. 1,5 YAŞINDAKİ MUSTAFA’NIN TEDAVİ SÜRECİNE DESTEK OLMAK AMACIYLA BAŞLATILAN BAĞIŞ KAMPANYASINA EN BÜYÜK DESTEK TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AHMET METİN GENÇ’TEN GELDİ

BAŞKAN GENÇ SMA’LI ÇOCUKLARIN UMUDU OLDU
SMA HASTASI MUSTAFA DENİZ EROĞLU İÇİN BAĞIŞ GECESİ DÜZENLENDİ
Mustafa Deniz Eroğlu, O, SMA Tip-1 hastalığıyla mücadele ediyor. 1,5 yaşındaki Mustafa’nın tedavi sürecine destek olmak amacıyla başlatılan bağış kampanyasına en büyük destek Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten geldi.
Daha öncede SMA Tip 1 teşhisi konulan Altuğ Güray Bayraktar için bir bağış gecesi düzenleyen Başkan Genç, güzel sonuçlar elde etmişti. Öyle ki küçük yavrumuz hayat mücadelesini kazanmıştı. Tedavisi olduktan sonra memleketine geri dönen minik Altuğ horon oynayarak herkese ben iyiyim mesajı verdi. Başkan Genç’in destekleri sayesinde hayata yeniden merhaba diyen Altuğ Güray Bayraktar, şimdi onun gibi mücadele veren kardeşleri için savaşacak. Ve bu süreçte Ahmet Metin Genç abileri onların her zaman yanında olacak…
Bir Belediye Başkanının yapması gerekenden fazlasını yapan ve tüm Türkiye’ye örnek olan Başkan Ahmet Metin Genç, şimdi de Mustafa Deniz Eroğlu’nun çıkmayan sesi oldu. Çay TV ekranlarından canlı yayınlanan geceye yurt içi ve yurt dışından önemli bağışlar yapıldı.
Bağış gecesine Başkan Genç’in yanı sıra ilçe belediye başkanları da katılım sağladı. Herkes büyük mücadele verdi… Telefonların biri kapandı diğeri çaldı. İş insanları, bürokratlar, STK temsilcileri, Spor camiasından önemli isimler, hayırsever aileler ve daha niceleri yaşamak isteyen Mustafa için seferber oldu. Her biri önemli bağışlarda bulundu. Bütün bunlar yaşanırken aile bireyleri de duygusal anlar yaşadı. Gözyaşları bu defa mutluluktan akıyordu.
Gecede 14 milyon 883 bin TL bağış toplanırken, 4 milyon 200 bin TL’lik bir rakam kaldı. Toplanan gelir SMA hastası bebeğin kampanyasına aktarılacak.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

Fatih Erbakan’dan, Trabzon’daki Sel Bölgesine Geçmiş Olsun Ziyareti
İtfaiye Teşkilatı’nın 310. Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri
Trabzon’da Selin Bilançosu Netleşiyor
Trabzon Merkez'de Sansar Dehşeti
Trabzon'da gündem olan Ortahisar Belediyesine çöp dökme cezasında Başkandan açıklama