Sadri Şener'den Meireles için ağır sözler

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçeli Raul Meireles için öyle bir yorum yaptı ki...

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Futbol programı canlı yayınına bağlanan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Meireles hakkında şok bir yoruma imza attı.
 
"SAÇ STİLİ VE DÖVMESİNE BAKIN"
 
Sadri Şener; Meireles için, "Meireles'in saç stiline ve dövmelerine bakınca o hakeme o hareketleri yapması doğal. Portekiz Federasyonu oradan buraya karışacağına kendi işine baksın. Portekiz'de herhalde bunlardan çok ki bu hareketi yapıyor. Tahkim Kurulu Fenerbahçe'nin yan kuruluşu gibi. Belki Meireles'in cezasını düşürürler. Ben cezanın artması gerektiğini düşünüyorum" dedi.
 
Şener, Burak Yılmaz'ın Avni Aker'de tepki alması ile ilgili ise, "Burak'a atılan maddeleri tasvip etmiyorum ama futbolda böyle tepkilerin olması normal. Burak dediği gibi 5 milyon euro kazandırdı ancak daha farklı olabilirdi. Sonuçta Burak'ı zorla tutacak değildik. Bize konuştuğu gibi davranmadı" dedi.
 
Galatasaray ile aralarının artık iyi olmayacağını söyleyen Şener, "Galatasaray ile dosttuk. Trabzon halkı Galatasaray'ı severdi ancak bundan sonraki yıllarda böyle olacağanı sanmıyorum" diye konuştu.
 
Trabzonspor Başkanı, Aziz Yıldırım'ın TFF ziyareti için ise, "Mahkemeleri ufak sayan bir federasyonumuz var. Federasyon başkanının Fenerbahçe Başkanı ve Şekip Mosturoğlu ile görüşmesi doğru değil. Çok acı bir şey olarak görüyorum bunu" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

Trabzon’da Şiddetli Yağışlar 3 İlçede Hayatı Felç Etti
Kıbrıs Gazisi 50 Yıl Sonra Göğsünde Mermi Olduğunu Öğrendi, Mermiyle Mezara Gidecek
Trabzonlu başkandan Kinayeli gönderme
Sağlık Memuru Kalbine Yenildi
Trabzon’da Havalimanı Yatırımına Tepki: 1 Milyar TL’lik Masraf Neden Yapıldı?