Defalarca uyarılmasına rağmen bir türlü önüne geçilemiyor

Kendilerini Cumhuriyet Savcısı ve polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan 4 kişi 4 ilde yapılan ortak operasyonla yakalandı

Türkiye’nin farklı illerinde kendilerini Cumhuriyet Savcısı, hakim, polis olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran 4 kişi 4 ilde yapılan ortak operasyonla yakalandı.


Kendilerini Cumhuriyet Savcısı ve polis olarak tanıtarak bir kişiden bir miktar para alarak dolandıran 4 kişi Trabzon, Adana, İstanbul ve Kocaeli illeriyle ortaklaşa düzenlenen operasyonla ele geçirildi. Olayla ilgili göz altına alınan 4 şüpheliden 3’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.


Edinilen bilgiye göre, kendilerini Cumhuriyet Savcısı ve Polis olarak tanıtan şahıslar “Adınız FETÖ/PDY soruşturmasına karıştı” diyerek müştekiden bir miktar para alması suretiyle meydana gelen Nitelikli Dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak Trabzon, Adana, İstanbul ve Kocaeli illeriyle ortak yürütülen çalışmalar sonucu 4 şahıs yakalandı.

Yapılan arama sonucu 20 bin Euro para ile 1 otomobil ele geçirilirken, 4 şüpheliden 3’ü çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

Trabzon’da 5 Katlı Binada Toprak Kayması: 1 Yaralı, 5 Tahliye
Polis Ekiplerinin Çocuklarla Kar Eğlencesi
Muhammed Cham: "benim İçin Öncelik Sahada Olmak"
Mezrada Mahsur Kalan Çoban Ve Koyun Sürüsünün İmdadına Büyükşehir’in Tiski Ekibi Yetişti
Karadeniz Usulü Snowmobile