Ver ver Paraları Nika”ya

Geçtiğimiz sezon başında Rizespor”a gelen Nika bir yıl takımda forma şansı bulamayınca yönetim tarafından parası ödenerek gönderilmesinin ardından Gürcistan da kızlarla gününü gün yapıyor.

 Polonya “dan Patriyk ile aynı takımdan Rizespor”a geçtiğimiz sezon başında gelen Gürcü futbolcu Nika Rizespor ile yıllık 350 bin Euro ya imza atmış ve 4 yıllık sözleşme imzalamıştı. Önceki sezon takıma bir türlü giremeyen ve tribünde para kazanan Gürcü oyuncu için Başkan Metin Kalkavan bu oyuncuyu tesislerde görmek istemiyorum demişti.

       520 Bin Euro verildi
3 Yıl daha sözleşmesi bulunan Gürcü oyuncu her yıl için 350 bin Euro alması gerekirken Başkan Metin Kalkavan bu oyuncuyu görmek istememesi üzerine kulüp ile masaya oturan Nika 520 Bin Euro alarak kulüp ile ilişkilerini kesti. Rizespor 3 yıl daha bu oyuncuya her yıl için 350 bin Euro ödeyecekti. 1.milyon 50 Bin Euro yerine bu futbolcuya yarısı ödenerek kulüpten uzaklaştırıldı.
      Kızlarla alemde
Memleketine dönen Gürcü oyuncu sanal alemde Rizespor dan aldığı 520 Bin Euro yu hiç hak etmeden bar ve gazinolarda yemeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon transfer komitesinde olanlar ise komiteden uzaklaştırılırken Rizespor un paraları ise Gürcistan meyhanelerinde böyle saçılıyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum
Çayelisoor evinde Amasyasporla 2 - 2 berabere kaldı
Trendyol 1. Lig: Erzurumspor Fk: 2 - Esenler Erokspor: 0
Karadeniz Derbisinde Nefesler Tutuldu: Çaykur Rizespor - Samsunspor Karşılaşması
Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 2 (maç Sonucu)