Vaclav Jurecka: "Samsunspor Maçıyla Taraftarlarımıza Galatasaray Yenilgisini Unutturmak İstiyoruz"

ÇAYKUR RİZESPOR’UN YENİ GOLCÜSÜ VACLAV JURECKA; SAMSUNSPOR MAÇIYLA İLGİLİ DE İDDİALI AÇIKLAMALARDA BULUNAN VENCA, GALATASARAY MAĞLUBİYETİNİ UNUTTURMAK İSTEDİKLERİNİ VURGULADI

Çaykur Rizespor’un golcü oyuncusu Vaclav Jurecka, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında oynanacak Samsunspor maçı öncesinde önemli değerlendirmelerde bulundu. Mehmet Cengiz Tesislerinde basın mensuplarına açıklama yapan Jurecka, Rizespor’a transfer sürecinden ve takıma uyum sağlama çabasından bahsetti.

"Burada olmaktan mutluyum, hayatımda yeni bir sayfa açtım" diyen Venca, transfer sürecinde eski takım arkadaşı Milan Skoda'dan Rize ve takım hakkında bilgi aldığını belirtti. Skoda'nın kendisine olumlu yorumlar yapmasının, kararını kolaylaştırdığını ifade eden Jurecka, “Rize’yi ve insanlarını çok sevdim, burada olmak güzel bir deneyim” dedi.

Samsunspor maçıyla ilgili de iddialı açıklamalarda bulunan Venca, Galatasaray mağlubiyetini unutturmak istediklerini vurguladı: “Evimizde oynayacağımız bu önemli maçta taraftarlarımıza bir hediye vermek istiyoruz. Zor bir karşılaşma olacak, ancak iyi savunma yapıp hücumda fırsatlar yaratarak galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. Her derbi maç özeldir ve bu maçı da kazanmak için elimizden geleni yapacağız.”

Çaykur Rizespor’a ve lige alıştıkça performansının artacağını belirten Jurecka, takım arkadaşlarıyla olan uyumunu geliştirerek daha fazla gol atacağına inandığını sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek
Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Rize Belediyespor, Evinde Köyceğiz Belediye'ye Mağlup Oldu: Galibiyet Hasreti Sürüyor
Trabzonspor’un Eski Başkanı Mustafa Şamil Ekinci’ye Son Veda
İbrahim Turgut: “Son Haftalarda İstemediğimiz Sonuçlar Aldık”