Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ABDULLAH AVCI, 15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANADOLU LİSESİ VE YOL-İŞ SENDİKASI ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ve Yol-İş Sendikası Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ve Yol-İş Sendikası Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Burada öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılanan Avcı, gelen soruları da yanıtladı. Avcı, yaptığı açıklamada, "Benim en çok hassas olduğum, dikkat ettiğim özellikle eğitim ve sağlık ile ilgili bütün projelerde bulunmaya çalışıyorum. Bu güzel enerjiyle sizlerin karşısında olmaktan son derece mutluyum. Davetiniz için teşekkür ediyorum" ifadeleri kullandı.

Ziyarette Teknik Direktör Abdullah Avcı tarafından, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Müdürü Zekeriya Abanozoğlu'na tüm takım imzalı Edin Vişça forması hediye edildi.

Müdür Abanozoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Teknik Direktör Avcı'ya teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İlhan palut ; Kazandık ama lig'de hala rahat bir pozisyonda değiliz
Çaykur Rizespor'dan Müthiş geri dönüş, Samsunspor 2 - 3 Ç.Rizespor
Trabzonspor’dan Yeni Transfer Folcarelli’nin Sağlık Durumu İle İlgili Açıklama
Çaykur Rizespor Samsunspor Hazırlıklarını Sürdürdü
Şenol Güneş: "teslim Olmak Bu Takımın Genlerinde Yok"