Trabzonspor Avrupa'da yenilgisiz lider

UEFA Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esen Trabzonspor, Legia Varşova'yı ilk maçta olduğu gibi 2-0 yendi ve 2. tur için büyük avantaj sağladı.

 Avrupa kupalarında en son 23 Şubat 2012’de deplasmanda Hollanda’nın PSV Eindhoven takımına 4-1 yenildikten bu yana bileği bükülmeyen Trabzonspor, Legia Varşova deplasmanına hızlı başladı. 




 
Temsilcimiz ilk dakikalarda daha etkili görünmesine karşın net pozisyonlar yakalayamadı. Buna karşın; ev sahibi ekip 20'inci dakikadan itibaren önemli tehlikeler yakaladı. Ancak Onur rakip oyucnulara gol fırsatı vermedi ve ilk yarı golsüz sona erdi. 
 
İkinci yarıda iki takım gole yaklaştı. Ancak ilk gol 71'de Trabzonspor'dan geldi. Adrian, sol kanattan altıpas üzerine ortaladı. Malouda'nın kafa vuruşunda top defansa çarpıp Legia Varşova ağlarıyla buluştu. 
 
Ev sahibi ekip gol için bastırırken 79'da Trabzonspor'un 2. golü geldi. Ani gelişen atakta Colman topu kendi yarı sahasından çalıp rakip alana taşıdı ve Adrian'ı topla buluşturdu. Polonyalı'nın cezasahası sağ içine gönderdiği topu Malouda önce kontrol etti, ardından penaltı noktası üzerindeki Olcan'a doğru gönderdi. Olcan gelişine sert vurdu, top 2. kez Varşova ağlarıyla buluştu. 
 
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Trabzonspor, ilk maçta olduğu gibi Legia Varşova'yı 2-0 yendi. Temsilcimiz J Grubu'nda puanını 10'a çıkardı ve 2. tur için dev bir adım attı. 
 
Grubun son sırasındaki Legia Varşova'nın puan hasreti ise sürdü. 
 
LEGİA VARŞOVA 0-2 TRABZONSPOR 
 
STAT: Legia Varşova
HAKEM: Ruddy Buquet 
 
LEGİA VARŞOVA: Skaba, Dosa Junior, Jodlowiec, Bereszynski, Rzezniczak, Helio Pinto, Furman, Dvalishvili, Kucharczyk, Kosecki
 
TRABZONSPOR: Onur (Dk. 54 Zeki) , Bosingwa, Aykut demir, Sol Bamba, Mustafa Yumlu, Mierzejewski, Malouda, Zokora, Colman, Olcan, Henrique
 
Sarı Kartlar: Dk. 50 Furman (Legia Varşova), Dk. 35 Malouda, Dk. 66 Zokora (Trabzonspor)
 
Gol: DK. 71 Malouda, Dk. 79 Olcan




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum