Şifo Mehmet Rotayı Çizdi

Vakit Geçirmeye Gelmedik.. Ç.Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek taraftarın önünde kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde ilk açıklamalarını yaptı.

Genç teknik direktör, Rize’ye vakit geçirmeye gelmediklerini belirterek, bu saatten sonra 7/24 Rizespor’un hizmetindeyiz dedi.
 
İşte Mehmet Özdilek’in ilk açıklamaları:
 
“İmzalar çok önemli değil. Önemli olan bunu saha neticesi ile birleştirmek. Hedefi olan bir ekibiz. Başkanımızla yaptığımız toplantıda ortak hedeflerle buluştuk ve tercih anlamda bizi Rize’ye daha yakın kıldı. Burada başarılı olmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. En büyük desteği taraftardan bekliyoruz. Taraftarın daha fazla yanında olmasını istiyoruz. Rizespor bizimle birlikte zor bir takım olacak. İçeride zor kaybeden bir takım olacağız. Yere sağlam basan, ne yaptığını bilen bir Rizespor karşınıza olacak. 7/24 Rizespor’un hizmetinde olacağız. Burada olmakta kendi adıma, ekibim adına son derece mutluyum. Umut ediyorum ki hayal ettiklerimi sizlerin de desteği ile başarmak istiyoruz” dedi.
 
Sorumluluklarını bildiklerini bu bağlamda özellikle taraftar ve medyadan büyük destek beklediklerini bir kez daha yenileyen Şifo Mehmet; Acele etmeyeceğiz. Sabır ve zamana ihtiyacımız var. İmzalar bizi çok bağlamamalı. Önemli olan saha neticeleridir. Ben bu camiaya gelmekten son derece mutluyum. Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptığımız toplantıda aynı heyecanı onlarında yüzlerinde, gözlerinde gördüm. Bizi buraya gelmemizde en büyük etken Başkan’ın düşünceleri ve projeleri oldu. Herkese açık ve net bir şekilde bu mesajları veriyorum. Allah utandırmasın” ifadesini kullandı.
 
Geçen sene lige çıkan ve köklü bir tarihi olan bir takımda mevcut kadroyu koruyarak gereken takviyelerde bulunacaklarını belirten Özdilek;” Muhakkak ki takviyeler olacak. Fakat bu afaki olmayacak. En fazla 4 veya 5 transfer yapacağız. Görüştüğümüz oyuncular var. Bugün itibariyle onları sizinle paylaşmak doğru olmaz. Bir yabancı hakkımız var, onu mutlaka kullanacağız. Futbol anlayışımız heyecana dayalı. Rizespor, saha içinde coşkuyu kazansa da, kaybetse de verecek. Agresif, çok koşan yere sağlam basan bir takım olacağız” dedi.
 
Başbakan’dan imza sonrası tebrik telefonu almadığını belirten Mehmet Özdilek, “Biz buraya başarılı olmaya geldik. Ne gerekiyorsa onu yapacağız. Futbolun keyif sanatını veren oyuncularda bizimle birlikte olacak. 10 Numara pozisyonu içinde elimizde Lua var” cümlesini kullandı.
 
Öte yandan Temmuz ayının 10’da Erzurum’da ilk kampa girecek olan yeşil-mavili takım bu süreçte iki hazırlık maçı yapacağı öğrenildi. Kamp kadrosunun 25-26 kişiden oluşacağı ve ilk kampa alt yapıdan genç oyuncularında alınacağı belirtildi. Ç.Rizespor ikinci kamp dönemini yurt dışında Avusturya’da yapacak.

Mehmet Özdilek toplantı sonunda yardımcı hocalarını da tek tek tanıttı. Buna göre yardımcıları şu isimlerden oluştu:

"Ar-Ge sorumlusu Sedat Karabük, Yardımcı Antrenörlüğe Şenol Fidan ve Yususf Tokaç, Kaleci Antrenörü Erdinç Mehmet Erol, Performans Antrenörü İlker Kıraker, İdari Menejer ise Servet Çavuşoğlu"
Haber: Selim Denizalp

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum