Şifo, Makası Kime Vuracak?

Özdilek’in Zor Kararı! Sol beke Eren mi ? Ali Adnan mı ?

 Irak Milli takımı ile Asya turnuvasına katılan sol bek Ali Adnan, 6. Haftada oynanacak olan Balıkesir karşılaşması ile yeniden sahalara dönecek.
 
Ali Adnan’nın yokluğunda son üç maçta sol bekte Eren Albayrak’a şans tanıyan teknik direktör Mehmet Özdilek, Iraklı oyuncunun dönüşü ile zor bir karar aşamasında olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.
 
Son Eskişehirspor maçında Kwekue’nin attığı gole mükemmel bir pas veren sol bek Eren’in artan formu parmak ısırtırken, diğer yandan Iraklı yıldız oyuncunun Asya turnuvasında en başarılı futbolcu seçilmesi ve turnuvaya attığı iki gol ile damga vurması teknik patron Özdilek’i tatlı bir telaşa sürdü.
 
Şifo, Makası Kime Vuracak?
 
Ç.Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek, Balıkesir karşılaşmasında kazanan kadro bozulmaz hesabını yapması halinde ilk onbirde Eren Albayrak’ı göreceğiz. Aksi durumda 3 hafta takımdan ayrı kalan Iraklı oyuncu Ali Adnan’nın tekrar o mevkide görev alması sol tarafın “devre mülk” gibi yeniden el değişmesi anlamına gelecek. Bir diğer olasılık ise Eren ve Ali Adnan’nın sol tarafta arkalı önlü oynaması. Ofansif gücü yüksek olan Ali Adnan’nın sol önde Eren Albayrak’ın önünde maça başlayacağı, maçın gidişatına göre Mehmet hocanın taktik değişikliğe gidilebileceği konuşuluyor.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum