Sezonu Kapattı!

Ç.Rizespor’un büyük ümitlerle ve bin bir güçlükle kadrosuna kiralık olarak kattığı Engin Baytar, sezonu kapattı.

Yeşil-mavili takımın devre arası G.Saray takımından renklerine bağladığı Engin, art arda yaşadığı şansız sakatlıklardan dolayı sezonu kapattığını teknik direktörü Uğur Tütüneker söyledi.

Dün yapılan antrenmanda sağ ayak üst adalesinden tekrar  sakatlanan Engin Baytar, böylece sezonun geri kalan maçlarında görev alamayacağı öğrenildi.

204 Dakikada 2 Gol Attı

Hatırlanacağı gibi eski teknik direktör Rıza Çalımbay’ın son maçı Erciyesspor karşısında onbirde başlayan ve kritik maçta beraberlik golünü attıktan sonra sakatlık yaşayan tecrübeli oyuncu, o maç sonrası uzun bir süre sahalardan uzak kalmış, yeni teknik direktörü Uğur Tütüneker ile sadece Karabükspor maçında 28 dakika forma şansı bulmuştu.

Yeşil-mavi forma altında toplam iki gol atma başarısı gösteren Engin Baytar, toplam 204 dakika sahada kaldı.

Öte yandan Sivasspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Uğur Tütüneker nezaretinde devam eden Ç.Rizespor`da hafif sakatlıkları bulunan Aykut Akgün ve Eray Birnican katılmazken, Ümit Korkmaz ve Hurşut Meriç takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman öncesi soruları cevaplayan başarılı oyuncu Ümit Korkmaz, “Sivasspor maçı zor geçecek. Rakibimiz güçlü bir takım. Kendi sahamızda oynayacak olmamız ve son haftalardaki çıkışımız bizim için avantaj. Taraftarımızın desteğiyle kazanıp ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Rakibimiz içinde zor bir maç olacak onlarında hedefi var” dedi.

Kwekue, Fedekarlık Yaptı

Önceki hafta Konyaspor maçında sakatlanarak yerini Lualua`ya bırakan golcü Kwekue ise doktorunun istirahat edebilirsin sözüne karşı ;" Ben oynamak istiyorum, kendimi iyi hissediyorum, bizim için son derece önemli olan Sivas maçında takımımı yalnız bırakamam ve takımla birlikte idmana katılacağım " demesiyle arkadaşları ile birlikte antrenmana katıldı.

Haber: Selim Denizalp

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum