Şener: "Hepsi Burak Yılmaz olmuş"

PTT 1. Lig'de mücadele eden 1461 Trabzon takımını satın alacak acil müşteri aranırken Trabzonspor Başkanı Sadri Şener konuyla ilgili olarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un pilot takımı olarak kurulan ancak aldığı başarılı sonuçlarla PTT 1. Lig'e yükselerek şampiyonluk mücadelesi vermeye başlayan 1461 Trabzon'a müşteri aranıyor. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, iki kulübün birbirine düşme ihtimaline karşı 16 Kasım'daki Türkiye Kupası kura çekimlerine kadar bu işi halletmeye çalışacaklarını söyledi.

RADİKAL KARAR ALMAK LAZIM

UEFA ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi yazı ile uyardığı Trabzonspor ve 1461 Trabzon kulüpleri ayrılmaya hazırlanıyor. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, UEFA ve TFF'nin kararına göre iki kulübün aynı statüde olamayacağını belirterek, "Burada bir sıkıntı var. Bunu söylediğimde herkes gülüp geçiyordu. Bu kurumlar bize yazı da yazdı.  Yine gülüp geçiyorlar. Radikal bir karar almam lazım. PTT liginde ters bir şey olsa herkes birbirini şikayet etmeye başlayacak. Bunun için bir an önce çözüm bulmamız, ya devretmemiz, ya satmamız lazım. Bunu gizli söyledim mi ne satabilirim ne devredebilirim. Bu bir gerçek" dedi.

HAVAYA GİRMİŞLER, HEPSİ BURAK YILMAZ OLMUŞ!

1461 Trabzon'un performansındaki düşüşün takımın satılacağı söylentilerinden kaynaklandığı iddialarına da katılmadığını vurgulayan Başkan Sadri Şener, şunları söyledi:

"Moral bozukluğunu kabul etmiyorum. Her türlü imkanları var. PTT 1. Ligi'nin bana göre en imkanlı takımlarından biri. Yatacak yerinden, otobüsünden parasına kadar. Havaya girdik deseler daha şık olmaz mı? Birden burnumuz büyüdü deseler daha iyi olmaz mı? Geçen maçı seyrediyorum. Yürümelerinden anlıyorum. Havaya girmiş oyuncular. Hepsi bir Burak Yılmaz olmuş."

16 KASIM'A KADAR

Bu işlemi 16 Kasım'a kadar bitirmeyi amaçladıklarını da vurgulayan Sadri Şener, "Sezon sonuna kadar vakit yok. Öbür hafta Türkiye kupası kura çekimi var. Ya karşılıklı düşersek ne olacak? Ne yapacağız o zaman? Benim mesuliyetim bu konuda fazla. Bir an önce çözüm bulunması gerekiyor" dedi.

NE OLACAK?

Sadri Şener'in amacı TFF nezdinde ileride herhangi bir sorun çıkmaması için 1461 Trabzon'un Trabzonspor'a ait hisselerini kulüple organik bağı olmayan güvenilir bir kişiye veya kuruluşa devretmek. Hukukçuların bu konuda çalışma yürüttüğü, Trabzonspor yönetim kurulu üyesi olmaması kaydıyla kulübün şu andaki yöneticilerine de devir yapılıp yapılamayacağının incelendiği vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor’dan Hakem Eleştirisi: "Adalet ve Şeffaflık Yok Oluyor
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı.
Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü