Sadri Şener'in şampiyonluk isyanı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener 2010-2011 yılı şampiyonluk kupasını kendilerine verilmesi gerektiği iddiasını tekrarladı.

Görevde oldukları müddetçe şike konusunun gündemden düşmemesi adına gereken tüm çabayı göstereceklerini söyledi.

Trabzonspor Dergisi'nin Ekim sayısında bir yazı kaleme alan Başkan Sadri Şener, "Öncelikle şunun altını çizmek istiyoruz ki; biz görevde olduğumuz sürece şike konusunun gündemden düşmemesi adına gereken tüm çabayı göstereceğiz. Bu doğrultuda Türkiye'de iç hukuk yolları tükendiği için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) başvuruda bulunduk.

TFF ADİL DEĞİL

Futbol Federasyonu'nun Disiplin ve Tahkim Kurulu'nun verdiği kararlar ortadayken adil yargılanmadığımızı, bu iki kurulun bir başkan tarafından atandığını, dolayısıyla her başkan döneminde ayrı kararlar verebileceğini gündeme taşıyarak, tahkimden sonra gidilecek bir merci olmadığı yolunda müracaatımızı gerçekleştirdik. Öncelikle bu talebimizin kabulünü, ardından da yargılama sürecini bekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUĞUMUZU İSTİYORUZ

CAS'a başvuru konusunda da gerekli hazırlıkları tamamladıklarını belirten Şener "Önümüzde uzun bir süreç var. Ama Trabzonspor, tarihi boyunca hiçbir zaferi kolay elde etmemiştir. Biz yönetim olarak hak ettiğimiz 2010-2011 sezonu şampiyonluğunu elde etmek adına tüm çabamızı göstereceğiz ancak sadece buna kilitlenmemek gerekli." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor’dan Hakem Eleştirisi: "Adalet ve Şeffaflık Yok Oluyor
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı.
Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü