Rizespor'da Transfer Hareketi Başladı

Rizespor transfer çalışmaları 5 kişilik transfer komitesi ile başladı.

İstanbul da Rizespor Yatırım A,Ş Toplantısında çıkan kararda Başkan Metin Kalkavan tam destek alırken sözleşmesi bir yıl daha süren Teknik Direktör Giray Bulak ile Yeşil Mavili ekip yoluna devam kararı verdi. İstanbul da kurulan transfer komitesinde Bekir Mete, Koray Deniz, Muharrem Kasap, Oğuz Aydın ve Teknik Direktör Giray Bulak görev alıyor.

             ÇALIŞMALAR BAŞLADI

-İstanbul da Transfer çalışmalarını başlattıklarını söyleyen Rizespor alt yapı sorumlusu ve transfer komitesi üyesi Muharrem Kasap iki konu üzerinde durduklarını söyleyerek” Öncelikle iskelet korunacak mı, bozulacak mı, buna bakıyoruz. Kimlerin takıma katkısı oldu. Hangi oyuncularımız daha çok forma şansı buldu, İskelet korunacak ise 5 oyuncu daha almamız gerek, yoksa rakam yükselir” dedi.


             AYTEK VE ENGİN GİTTİ

-Takımdan Aytek ve Engin in başka kulüpler ile anlaştığını söyleyen Muharrem Kasap “ Her gün 5-10 sporcu ile görüşmelerimiz sürüyor, önceki yıl olduğu gibi kendilerine Rizespor da olmak veya olmamak istediklerini soruyoruz. Bize katkı sağlayacak olan sporcular ile görüşmelerimiz başladı. Teknik Direktörümüzün verdiği isimler var, iç ve dış transfer görüşmelerinde olumlu sonuçlar alacağız” dedi.

             6 TRİLYON BÜTÇE

-Yönetim kurulunun transfer için 5-6 trilyon bütçe ayırdığını söyleyen Kasap “ Takıma isim değil, katkı sağlayacak oyuncu almak istiyoruz. Elbette transfer edeceğimiz futbolcular ile ön görüşmelerimizde hedefimizi belirliyoruz. Rizespor artık şampiyonluğa susadı ve bu susuzluğu gidermek istediğimizi söylüyoruz. Önceki sezon takıma katkısı olmayan oyuncular ile yollarımızı ayıracağız” dedi.

              KALECİ ŞART

-Kaleci Ramazan in sözleşmesinin bittiğini söyleyen Kasap “ Takıma iyi bir kaleci alacağız,  Pazartesi gününe kadar futbolcular ile görüşmelerimiz devam edecek ve o tarihe kadar kesinleşen bazı isimler olacak. Şu an görüşmelerimiz sürüyor. Hiç kimse bizden isim açıklamamızı beklemesin, fiyatları yükseltmek istemiyoruz, yapacağımız transferler zaman içinde basın ile paylaşılacak ve basın da ki arkadaşlarımızın görüşlerini alacağız” dedi.

           GÜLCÜLERİ SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ

-Ç.Rizespor transfer komitesi üyesi Muharrem Kasap Jallow ve Bikoko nun istendiğini duyduk, ancak bize resmi bir istek gelmedi, bu iki oyuncumuz takıma büyük destek veren oyuncular. Bikoko 18, Jallow ise 15 gol attı. Elbette başarılı oyuncuları isterler, ancak verecekleri para önemli, Rizespor a maddi katkı verecekse satabiliriz, ancak onların yerine oyuncu bulmamız gerekecek” dedi.

            KATKI SAĞLAYANLARI SATMAYIZ

-Takıma Cenk Ahmet, Bikoko ve Jallow gibi oyuncuları satmayı düşünmediklerini söyleyen Kasap “ Yeni bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Hedefimiz belli, bu hedefe varmak içinde kaliteli bir takım kuracağız. Takımda yer alan kaliteli oyuncularımızı satmayı düşünmüyoruz. Savunma ve orta saha ya takviyeler yapacağız. Bu takviyeler ile takımı daha da güçlendirip hedefe varmak istiyoruz” dedi.

           RİZESPOR TUTKUDUR

-Ç.Rizespor transfer komitesi üyesi Muharrem Kasap “Herkes evinde veya piknikte eşleri, çocukları ile gezerken biz burada yeni sezon un takımını kurmaya çalışıyoruz. Hiçbir yönetici maaş ile çalışmıyor, cebinden vererek bu mücadeleyi sürdürüyor ve birde taraftarlardan küfür yiyor. Bu bir sevgi ve tutkudur. Biz Rize ye ve Rizespor a sevgimizi verdik. Vermeye de devam ediyoruz. Yapacağımız transferler ile tüm Rizelilerin sevgisini kazanacağımızı düşünüyorum.  Artık dönüşü olmayan bir yoldayız ve bu yolda mutlaka başarılı olacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 2 (maç Sonucu)
Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek
Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Rize Belediyespor, Evinde Köyceğiz Belediye'ye Mağlup Oldu: Galibiyet Hasreti Sürüyor
Vaclav Jurecka: "Samsunspor Maçıyla Taraftarlarımıza Galatasaray Yenilgisini Unutturmak İstiyoruz"