Rizespor'da Serhat Affedildi

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'un geçen hafta yaptığı antrenmanda teknik direktör Engin Korukır'ın uyarılarını dinlemediği için sahadan çıkartılan savunma oyuncusu Serhat Akyüz affedildi.

Korukı, geçtiğimiz hafta disiplinsiz hareketlerinden dolayı kadro dışı bıraktığı Serhat’ın yeniden kadroya alındığını belirterek tüm oyunculara bir kez daha disiplin uyarısında bulundu.

Korukır yaptığı açıklamada, “Serhat geldi özür diledi. Daha önce de özür dilemişti. Önce futbolcu arkadaşlarından özür diledi. Tecrübeli bir futbolcumuz. Genç futbolcularımı asla cezalandırmam. Ama Serhat gibi futbol hayatının bir kısmını Süper Lig’de geçirmiş. İyi kulüplerde oynamış deneyimli bir futbolcunun antrenmanda daha disiplinli olması, genç arkadaşlarına da örnek olması lazım. Önce dedim takım arkadaşlarından özür dile. Sonra geldi kendisi ile bire bir konuştuk. Çok pişman olduğunu ve bir daha böyle bir davranış içerisinde olmayacağını söyledi. Bizde neticede insanız. Asla geri adım atmamız söz konusu değil. Vicdani olarak bir karar verdim. Bir daha yaparsa kendisi bilir. Kendimi feda etme pahasına bile olursa olsun disiplinden taviz vermeyeceğim” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek
Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Rize Belediyespor, Evinde Köyceğiz Belediye'ye Mağlup Oldu: Galibiyet Hasreti Sürüyor
Vaclav Jurecka: "Samsunspor Maçıyla Taraftarlarımıza Galatasaray Yenilgisini Unutturmak İstiyoruz"
Trabzonspor’un Eski Başkanı Mustafa Şamil Ekinci’ye Son Veda