Rizespor`da Emre Torun sahaya indi

Teknik direktör Mustafa Denizli`nin isteği doğrultusunda Antalyaspor`un genç oyuncusu Emre Torun, sezon sonuna kadar kiralık olarak takıma katıldı.

Sahalarında Adana Demirspor’u konuk edeceklerini ifade eden Denizli, eksiklikleri olmalarına rağmen kazanan taraf olmak istediklerini söyledi. Gaziantep’te zorlu bir deplasman maçından galip geldiklerini ifade eden Denizli, şunları söyledi:

“Başlangıç itibariyle güzel başlamak ve yukarı çıkmak zorundaydık. Bunu ilk maçta başardık. Zorlu bir deplasmanda mücadele ettik. Eğer mağlup olsaydık rakibimizle aynı puan da olacaktık. Bu tür maçları galibiyet ile kapatmak zorundayız. İlk haftaları iyi geçirmek zorundayız. Bu bize ileride lazım olacak. Şu an kazanmamız gereken tüm maçları kazanmak istiyoruz. Eksiklerimiz olduğunu biliyoruz. Bu maratonda bu eksikliklerimizi taraftarlarımız ile tamamlamak istiyoruz. Bu eksiklikler bu şehrin insanları ile giderilebilir. Yeni bir süreç başladı ve bu süreçte şehrin sinerjisine ihtiyacımız var. Taraftar takımından yana taraf olmalı, destek vermeli. Herkes sabırla bekliyor ama beklenti tek taraflı değil. Bizde taraftar desteğini bekliyoruz.”


ÖNEMLİ OLAN BİZİM NELER YAPACAĞIMIZ

Ligin ilk yarısında atılan 23 golden 13’ünü atan iki oyuncularının sakatlık nedeniyle aralarında olamadığını ifade eden ve takıma bir iki takviye daha yapılacağını ifade eden Denizli, karşılaşacakları Adana Demirspor için şunları söyledi:

“Rakibimizin Boluspor ile yaptığı karşılaşmayı izledim. Ev sahibi ekibin kaçırdığı pozisyonlar var. İyi ve diri bir ekip. Bunlar bizim için veri teşkil etmez. Önemli olan bizim neler yapabileceğimizdir.”



EMRE TORUN TAKIMA TAKILDI

Bu arada Çaykur Rizespor’da denemeye alınan Nijeryalı Vincent Eze Okehuie, Kartalspro’a verildi. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin isteği doğrultusunda Antalyaspor’un genç oyuncusu Emre Torun, sezon sonuna kadar kiralık olarak takıma katıldı. Emre’nin genç bir yetenek olduğunu belirterek “Bizimle birlikte idmanlara çıkmaya başladı. Gelecek vaat eden bir oyuncu, alternatif düşüncelerimizden biri. Zaman içinde bu oyuncudan yararlanacağız. Eze’yi ise sezon sonuna kadar Kartalspor’a verdik. Orada daha çok tecrübe kazanacak”

Denizli, Arjantinli forvet oyuncusu David Depetris ile görüşmelerin ise bugün sonuca bağlanacağını sözlerine ekledi.







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek
Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Rize Belediyespor, Evinde Köyceğiz Belediye'ye Mağlup Oldu: Galibiyet Hasreti Sürüyor
Vaclav Jurecka: "Samsunspor Maçıyla Taraftarlarımıza Galatasaray Yenilgisini Unutturmak İstiyoruz"
Trabzonspor’un Eski Başkanı Mustafa Şamil Ekinci’ye Son Veda