Rizespor U18`den Gol Şov: 5-2

14-18 yaş arasında toplam beş kategoride oynanacak olan Coca-Cola Akademi Ligleri`nde 2011-2012 sezonu bugün yapılan maçlarla başladı.

Çaykur Rizespor U14 ve U15 Futbol takımları sezonun ilk maçında Pazarspor ile karşılaşırken, U18 takımı ise K.Erciyesspor ile mücadele etti.

Pazarspor 0-3 Ç.Rizespor (U14)

Pazar ilçe stadında oynanan günün ilk maçında, U14 Ç.Rizespor Pazarspor U14 takımını 3-0 yendi. Karşılaşmanın gollerini; Samet, Enes ve Şükrü Burkay kaydetti.

Pazarspor 1-1 Ç.Rizespor (U15)

Pazar ilçe stadında oynanan günün ikinci karşılaşmasında takımlar sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Pazarspor U15 takımın golünü Muhammet atarken, Ç.Rizespor U15 takımın golü ise Burak Can’dan geldi.

Ç.Rizespor 5-2 K.Erciyesspor (U18)

Rize Güneysu ilçe stadında oynanan U18 müsabakasında yeşil mavili gençler konuk ettiği K.Erciyes’i gole boğdu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Ç.Rizespor maç sonunda 5-2 ‘lik farklı bir skor elde etti. Ç.Rizespor’un attığı beş golün ikisini penaltıdan Erdi, diğer golleri ise; Muhammet Emre, Ahmet Mumin Papaker ve Recep Yanık kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzon Ve Partizan Jesic İçin Sahaya Çıktı
Kopuzlar Vakfı Veliköyspor'dan Görkemli İmza Töreni düzenledi
Şenol Güneş, 11 Yıl Sonra Yeniden Trabzonspor’un Başında Antrenmana Çıktı
Trabzonspor Simon Banza Ve Serdar Saatçı Transferlerini Duyurdu
Erzurumspor’da 7 İmza Atıldı