Rizespor Taraftarları Hazırlanıyor

Lider Ç.Rizespor bu akşam evinde Kayseri Erciyesspor'u ağırlıyor. Zirveye sağlam tutunmak için 3 puan parolasıyla maça çıkacak olan yeşil mavili ekibin taraftarı da bu maçta şehrin takımını yalnız bırakmayacak.

PTT 1. Lig'de 10. hafta karşılaşmaları başlıyor. 20 Puanla zirvede bulunan Ç.Rizespor evinde kendisine en yakın puana sahip olan Kayseri Erciyesspor'u ağırlıyor. 17 puanı bulunan Erciyesspor'a karşı galip gelip arada ki puan farkını açmak isteyen Rizespor bu krtik maçta bütün planlarını 3 puan üzerine yaptı.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMAYACAK

Yeşil Mavili ekibin taraftar grupları da bu zorlu virajda takımlarını yanlız bırakmayacak. Sosyal paylaşım siteleri üzerinden örgütlenen taraftar grupları şehir merkezi ve ilçelerde toplanıp Rize yeni şehir stadına doğru yol alacak.

ATMACA 2000. GOLÜNE ULAŞMAK İSTİYOR

Rizespor, tarihinde 2000. golüne koşuyor. Yeşil Mavililer, 1968 yılında başladığı profesyonel liglerde yarın akşam oynayacağı Kayseri Erciyesspor karşılaşması öncesinde rakip filelere 1998 gol kaydetme başarısı gösterdi. Temsilcimiz Kayseri Erciyesspor filelerine 2 gol atma başarısı gösterirse 2000. golünü kaydetmiş olacak.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor’dan Hakem Eleştirisi: "Adalet ve Şeffaflık Yok Oluyor
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı.
Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü