Rizespor Şeytanın bacağını kırdı

Bank Asya 1. Ligde Çaykur Rizespor, 10 hafta sonra galibiyete, lig ikincisi Kasımpaşa'yı deplasmanda mağlup ederek uzandı.

9 haftalık galibiyet özlemiyle beraber evinde Elazığspor'a 5-3 kaybettikten sonra Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar'ın istifa etmesiyle Kasımpaşa karşılaşmasına takımın başında çıkan Antrenör Mehmet Ali Karaca, Çaykur Rizespor'a galibiyetle veda etti. Yeşil Mavili ekip dün imzayı atan Giray Bulak ile yoluna devam edecek.

Maçın son anlarında Kasımpaşalı bir grup taraftar, bulundukları tribünlerin koltuklarını kırarak sahaya fırlattı. Güvenlik görevlileri zamanında müdahalede bulunarak, olayların büyümesini engelledi.

Kasımpaşa önünde Çaykur Rizespor'a 2-1'lik galibiyeti getiren golleri Jallow ve Cumhur kaydetti. Evsahibi ekibin tek golünü ise Adem Büyük kaydetti. Kasımpaşa 87. dakikada Barış'ın ikinci sarı karttan kırmızı kartı görmesiyle karşılaşmayı 10 kişi ile tamamladı. Diğer taraftan Çaykur Rizespor 5 yıldır Hüseyin Göçek'in yönettiği lig karşılaşmalarında ilk kez galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmanın golleri 27. dakikada Jallow, 56. dakikada Cumhur ve 79. dakikada Adem Büyük'ten geldi.

Maç kazanmayı hatırlayıp Kasımpaşa'nın karşısında 3 puana ulaşan Çaykur Rizespor puanını 35'e yükseltip maç fazlasıyla 5. sıraya yükselirken 8 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Kasımpaşa'nın ise serisi sonlandı ve 41 puanda ikinci sırada kaldı.

KASIMPAŞA: 1 - ÇAYKUR RİZESPOR: 2

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor, Alanyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Trabzonspor’dan Hakem Eleştirisi: "Adalet ve Şeffaflık Yok Oluyor
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı.
Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1