Rizespor Giresun Hazırlğı

Taraftar desteği isteyen Bulak;"Artık ligin sonuna geliyoruz. Önümüzde 3 maçımız var ve 3 maçı da alarak ilk 2 takım arasından çıkmak istiyoruz” dedi.

Ç.Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak Giresun maçının kendileri için olduğu kadar Giresun içinde çok önemli olduğunu söyleyerek” Giresunspor son haftalarda iyi futbol oynamaya başladı. Ligde kalmak için direniyor ve direncinin karşılığını alıyor. Bu hafta her iki takım için de önemli, her iki takımda kazanmak istiyor ve zor bir hafta olacak” dedi.

                      ADIM, ADIM ŞAMPİYONLUK

-Bank Asya liginde son 3 haftaya girilirken zirvede yer alan 5 takımın puanlarının birbirine yakın olmasını değerlendiren teknik direktör Giray Bulak “ Çok zamandır ligi geriden takıp ediyoruz, bu hafta bir adım daha attık ve adım, adım zirveye doğru gidiyoruz. Zirvede yer alan 5 takım arasından ilk iki takım arasında yer almak için mücadele ediyoruz. Hedefleri teker, teker aşıyoruz” dedi.

                       BU MAÇ ŞAMPİYONLUK MAÇI

-Giresun maçının şampiyonluk maçı olduğunu söyleyen Bulak “ Çok zor bir maç olacak, zor ve çekişmeli bir maç olacak. Giresun maçı her iki takım için de zor geçecek, bizim hedefimiz belli, ligi ilk iki sırada bitirmek, Giresun un hedefi ise ligde kalabilmek, her ikimiz de kazanmak istiyoruz ve biz kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

                       3 X3 YAPMAK ZORUNDAYIZ

-Şampiyonluğun en büyük adaylarından olduklarını söyleyen Teknik Direktör Giray Bulak önlerinde 3 maç olduğunu söyleyerek “ 3 de 3 yapmak zorundayız. İki maçımızı içeride bir maçımızı dışarıda oynayacağız. Ligin son haftasına kadar zirve mücadelesi devam edecek, Giresun ve Bolu maçlarını kazanıp zirve yarışında olan Akhisar i kendi evimizde yenerek şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 2 (maç Sonucu)
Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek
Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Rize Belediyespor, Evinde Köyceğiz Belediye'ye Mağlup Oldu: Galibiyet Hasreti Sürüyor
Vaclav Jurecka: "Samsunspor Maçıyla Taraftarlarımıza Galatasaray Yenilgisini Unutturmak İstiyoruz"