Rizespor, Geleneği Antep'te Sürdürdü!

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Gaziantepspor, sahasında Çaykur Rizepsor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig 16. Haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Rizespor, 5. Dakikada Daniel Larsson ve 13. Dakikada Orkan Çınar’ın gollerine karşılık veremeyince karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Karşılaşmanın son dakikalarında Mehmet Akyüz’ün kaydettiği gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.

Spor Toto Süper Ligde 4 büyük takımlara karşı aldığı başarılı sonuçları diğer karşılaşmalarda gösteremeyen ve ligin son 8 sırasında yer alan takımlar karşısında kazanmakta zorlanan Rizespor, o seriye devam etti. Yeşil Mavililer, karşılaşma öncesi 11. sırada yer alan Gaziantespor’a 2-0 mağlup oldu. Karadeniz ekibi son 8 arasında yer alan takımlarla oynadığı ve 24 puan değerinde olan karşılaşmalarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak, sadece 9 puan toplayabildi.

Öte yandan Rizespor karşısında 3 puanı hanesine yazdıran Antep temsilcisi 22 puana ulaştı ve 3 basamak yükselerek maç fazlasıyla 8. sıraya yerleşirken, Rizespor ise 21 puanda kaldı ve 9. sıraya geriledi.

Gaziantep deplasmanında alınan 2-0’lık mağlubiyet aynı zamanda Rize ekibinin 2006-07 sezonundan sonra deplasmanda aldığı ilk mağlubiyet oldu. Atmacalar, 2006-07 sezonunda Antep deplasmanında 1-0 mağlup olduktan sonra Antep’te oynadığı 3 karşılaşmanın 2’sini kazanmış, birinde ise rakibiyle berabere kalmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum
Çayelisoor evinde Amasyasporla 2 - 2 berabere kaldı
Trendyol 1. Lig: Erzurumspor Fk: 2 - Esenler Erokspor: 0
Karadeniz Derbisinde Nefesler Tutuldu: Çaykur Rizespor - Samsunspor Karşılaşması
Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 2 (maç Sonucu)