Rizespor Adana Demirspor'a Hazırlanıyor

Mehmet Cengiz Tesislerinde salon çalışmasının ardından kondisyon ve taktik çalışması yapan yeşil mavililer ardından çift kale ile idmanı tamamladılar.

Türkiye PTT 1 Ligi ekiplerimizden yeşil mavililer Antep Belediyesi karşısında alınan 4-1 lık galibiyetin ardından ikinci hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyorlar. Önceki akşam Rize ye gelen David Tepetris sabah düz koşunun ardından takım ile birlikte çalışmalara başladı.

        SALON ÇALIŞMASI

-Sabah Mehmet Cengiz Tesislerinde salon çalışması yapan Yeşil Mavililer ardından kısa mesafede depar çalışması yaptı. Kondisyon ağırlıklı çalışmanın ardından yarım sahada çift kale maç yapan Yeşil Mavililer de David Tepetris te çift kale maçta yer aldı. Yeni transferler Emre ve Oğuzhan çift kale maçta göz doldururken Arjantin li oyuncu ise çift kale maçta takım arkadaşlarına uyum sağlamaya çalıştı.


       DENİZLİ ÇALIŞTIRDI

-Mehmet Cengiz Tesislerinde 1,5 saat süren sabah idmanında Teknik Direktör Mustafa Denizli bizzat takımı kendisi çalıştırırken depar ve çift kale maçta bazı oyuncuları sık, sık uyardı. Zaman, Zaman futbolcularla şakalaşan tecrübeli teknik adam idmana ayak uyduran ve başarılı olan sporcuları da tebrik etti.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek
Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Rize Belediyespor, Evinde Köyceğiz Belediye'ye Mağlup Oldu: Galibiyet Hasreti Sürüyor
Vaclav Jurecka: "Samsunspor Maçıyla Taraftarlarımıza Galatasaray Yenilgisini Unutturmak İstiyoruz"
Trabzonspor’un Eski Başkanı Mustafa Şamil Ekinci’ye Son Veda