Rizespor a Nijeryalı

Ç.Rizespor forvet arayışında Nijerya Milli takımında oynayan forvet oyuncusu Uche Kalu”yu İstanbul a getirdi.

Ç.Rizespor forvet arayışını uzun süredir sürdürürken Said Hüsejinoviç in süper lig takımları ve Avrupa ya istemesinin ardından alternatif forvet arayışlarına geçti. Rizespor transfer komitesi Nijerya Milli Takımında oynayan forvet oyuncusu 25 yaşında ki Uche Kalu” ile görüşmeye başladı.

       İYİ BİR FORVET

-Ç.Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Baltacı Uche Kalu”nun İstanbul da transfer komitesi ve Kulüp Başkanı ile bir araya geleceğini söyleyerek” Forvet arayışımızın sonuna geliyoruz. Hafta sonu lig başlayacak ve Jallow forvette yalnız kalmayacak. Nijerya milli takımında oynayan yetenekli bir oyuncu olan Uche ile büyük bir ihtimalle anlaşmaya varacağız” dedi.

       SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ

-Forvet oyuncusunun transferi ile transferleri sonlandıracaklarını söyleyen Rizespor Futbol Şube sorumlusu Mustafa Baltacı “ Zegiri konusu var, bu oyuncu ile sözleşmeleri karşılıklı fesih etmek istiyoruz, ancak bu oyuncu para almadan sözleşmeyi fesih etmeyeceğini söyledi. Şu an bu oyuncunun fesih ini düşünüyoruz ve onun yerine takıma denenmeye gelen Marko yu almak istiyoruz. Bu sorunu çözeceğimizi düşünüyorum, artık sözün bittiği yerdeyiz” dedi.

       GALİBİYET LE BAŞLAMALIYIZ

-Pazar Akşamı oynanacak olan Antep Belediyesi maçını mutlaka galibiyet ile kapatmak istediklerini söyleyen Baltacı “ Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve çok iyi hazırlandık, Yaptığımız transferlerin hepsi yerinde transferler. Pazar günü oynayacağımız Antep Belediyesi maçına kilitlendik ve bu maçı galibiyet ile kapatarak lige 3 puan ile başlamak istiyoruz” dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor’dan Hakem Eleştirisi: "Adalet ve Şeffaflık Yok Oluyor
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı.
Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü