Rize'den İki Takım, Hentbol Süper Lig'e Hızlı Bir Başlangıç Yapıyor

2024-25 HENTBOL SEZONU KADINLAR VE ERKEKLER SÜPER LİG MAÇLARI, BU HAFTA BAŞLIYOR. RİZE'DEN İKİ TAKIMIN YER ALDIĞI ERKEKLER SÜPER LİG'DE, RİZE BELEDİYESPOR VE GÜNEYSUSPOR, İLK HAFTA MAÇLARINI KENDİ SAHALARINDA OYNAYACAK

Kadınlar Süper Lig'de ilk hafta maçları 31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde oynanacak. Erkekler Süper Lig ise 31 Ağustos, 1 ve 4 Eylül tarihlerinde yapılacak karşılaşmalarla start alacak.

Rize Belediyespor ve Güneysuspor, 1 Eylül Pazar günü sahaya çıkacak. Rize Belediyespor, saat 13.00'da Rize Yenişehir Spor Salonu'nda Beykoz Belediyespor'u ağırlayacak. Aynı gün saat 17.00'da Güneysuspor, Güneysu Spor Salonu'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.

Bu hafta sonu Süper Lig'de oynanacak 1. hafta maçlarının tamamı, Türkiye Hentbol Federasyonu'nun THF TV Youtube kanalından anlatımlı ve canlı olarak yayınlanacak. Kadınlar ve Erkekler Süper Lig maçlarının istatistikleri ise Türkiye Hentbol Federasyonu'nun thflive.com adlı web sitesinde anlık olarak takip edilebilecek.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor, sosyal medya hesabından Galibiyet Pozu yayınladı
Rizespor Deplasmandan 3 Puanı aldı
Ligin flaş takımı samsunspor sahasında fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı
Giresunspor Karacabeyspor'a yenildi
Tff 3. Lig: Orduspor 1967: 2 - Büyükçekmece Tepecikspor: 0