Rize`de Beşiktaş Spor Okulu Açıldı

Türkiye`nin birçok ilinde faaliyet gösteren, Beşiktaş spor kulübü futbol okulu Rize`de sporcu yetiştirmeye başladı.

Rize ve Artvin’de birçok amatör futbol takımlarında uzun yıllar teknik sorumluluk görevlerinde bulunan ve Rize’de Beşiktaş Spor Okulunu Kuran BJK Rize Futbol Okulu Sorumlusu Ahmet Özkaya, “Beşiktaş Futbol Okulunu Rize’mizde faaliyete geçirmemdeki en büyük etken, İyidereli iş adamı abımız, Beşiktaş spor kulübünün futbol komitesi başkanı Ahmet Kavalcının destekleriyle oluşmuştur. Rize Beşiktaş Futbol Okulunun Genel ve Teknik Koordinatörlüğünü yürütmekte olan arkadaşım Eray Alptekin’le birlikte, kısa zaman sayılacak bir sürede hizmete açtığımız Beşiktaş spor Futbol okulumuza Rizeli hemşerilerimiz yoğun ilgi gösterdiler.


Şu anda yüz rakamına yaklaşan sayıda genç yavrularımıza futbol eğitimi vermeye başlamış bulunmaktayız. İki gün önce Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi konferans salonunda, Beşiktaş Spor Okulumuza kaydını yaptıran ve çalışmalarımıza katılan yüze yakın sporcumuz ve ailelerinin katıldığı bir toplantıda, Dr. Mehmet Halit Baykal’ın, Futbolda sağlık ve sakatlılar konulu sunumu ve Diyetisyen Mustafa Çelik’in, sporcunun sağlıklı beslenmesi konulu sunumlarıyla faaliyetlerimize hız kazandırmış bulunmaktayız.

Hizmete koyduğumuz servis minibüsü aracımızla, genç yavrularımızı, sağlığa uygunluk ve güvenilir ortamlarda futbol eğitimizin devamında şehrimize ilerleyen yıllarda çok önemli profesyonel sporcular kazandırmak gayreti ve düşüncemize destek veren sporcularımızın velilerine, Rize medyasına ve Rize halkına, BJK Spor Kulübü Komite Sorumlusu başarılı iş adamı hemşerimiz Ahmet Kavalcı’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. Okulumuzda sporcu kayıtlarımız devam etmektedir. Ayrıca bjkrizefutbolokulu.com web sitemizi de hizmete açmış bulunmaktayız.”dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek
Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Rize Belediyespor, Evinde Köyceğiz Belediye'ye Mağlup Oldu: Galibiyet Hasreti Sürüyor
Vaclav Jurecka: "Samsunspor Maçıyla Taraftarlarımıza Galatasaray Yenilgisini Unutturmak İstiyoruz"
Trabzonspor’un Eski Başkanı Mustafa Şamil Ekinci’ye Son Veda