Rize'de Amatör Spor Haftası Coşkuyla Kutlandı

HER YIL 7-11 EKİM TARİHLERİ ARASINDA COŞKUYLA KUTLANAN AMATÖR SPOR HAFTASI, BU YIL DA RİZE’DE ANLAMLI BİR ORGANİZASYONLA KUTLANDI

Her yıl 7-11 Ekim tarihleri arasında coşkuyla kutlanan Amatör Spor Haftası, bu yıl da Rize’de anlamlı bir organizasyonla sporcular ve sporseverlerle buluştu. Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) ortaklaşa düzenlediği kutlama programı, 10 Ekim tarihinde saat 12:00’de Rize Valiliği önünde çelenk koyma töreniyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören, büyük bir gururla devam etti.

Kutlama programının ikinci kısmı, saat 14:00’te Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törende, 2023-2024 futbol sezonuna ismi verilen merhum spor emektarları onurlandırıldı. Süper Amatör Lig’e ismi verilen Ziya Aksoy, 1. Amatör Lig’e ismi verilen Muhammet Fırıncı ve Alt Yaş Liglerine ismi verilen Metin Dilli’nin ailelerine plaketleri takdim edildi. Ayrıca sporculara kupaları, antrenörlere ise madalyaları verildi.

Bu anlamlı törene, ASKF yönetim kurulu üyeleri, amatör futbola gönül veren dostlar, antrenörler ve en önemlisi sporcular hep birlikte katıldı. Rize’de amatör sporun önemini vurgulayan bu etkinlik, katılan herkes için gurur dolu anlar yaşattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ertuğrul Doğan’dan, Abdülkadir Ömür’e Sert Sözler!
Şampiyon Minikler Kupayı Samsunspor Kaptanının Elinden Aldı
Bodrumspor - Ç.Rizespor karşılaşmasını yönecek hakem belli oldu
Şenol Güneş, İstatistikleri Tersine Çevirmek İstiyor
Filenin Beyleri Işıldıyor