Rize Belediyespor Şampiyon Oldu

Erzurumda oynanan Yıldız erkekler basketbol turnuvasında Rize Belediyespor disiplinli ve centilmen oyunuyla şampiyon oldu.

A Grubunda TCK Trabzonspor, Bayburt Gençlikspor ve Ordu Ünyespor ile eşleşen Rize Belediyespor ilk maçında turnuvanın favori takımı olarak gösterilen TCK Trabzonspor'u 55-47 mağlup etmeyi başarmıştı. Gruptan çıkma yolunda büyük bir avantaj elde eden Rize Belediyespor ardından da Bayburt Gençlik S.K. yı 50 - 28 yenerek finale bir adım daha yaklaşmıştı.

İdris Ocak Kordinatörlüğü'ndeki Rize Belediyespor, Cuma günü Ordu Ünyespor ile karşılaştı. Karşılaşmayı  Rize Belediyespor 60 - 55 Kazanarak Final'e çıktı. Gruptan çıkarak bugün ki final maçında da etkin bir şekilde mücadele eden Rize Belediyespor DSİ Erzurumspor'u 76-73 Yenerek Şampiyon oldu.

Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde okuyan Rizeli öğrencilerin ilgi gösterdiği karşılaşmaya Rize Belediyespor'un finale kalması ile birlikte daha yoğun bir katılım oldu.

Başta Rize belediyespor' umuza destek veren Rize Belediye Başkanımız Halil Bakırcı, Kulüp Başkanı İlyas Ataç, Özel Kalem Müdürü Ali Osman Çelik ve Koordinatör İdris Ocak'a Katkılarından dolayı teşekkür ederiz

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 2 (maç Sonucu)
Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek
Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Rize Belediyespor, Evinde Köyceğiz Belediye'ye Mağlup Oldu: Galibiyet Hasreti Sürüyor
Vaclav Jurecka: "Samsunspor Maçıyla Taraftarlarımıza Galatasaray Yenilgisini Unutturmak İstiyoruz"