Rize Belediyesi Ezdi Geçti!

Rize Belediyesi Rize'de fırtına gibi eserek ezdi geçti!.

U-14’te mücadele eden Rize Belediyespor U-14 futbol takımı, rakiplerini birer hallaç pamuğu gibi atarak oynadığı 11 karşılaşmada 10 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek grubunu namağlup tamamladı ve final grubunda yer almaya hak kazandı.

Rize U-14 ligi B Grubunda mücadele eden Rize Belediyespor oynadığı 11 maçta 10 galibiyet 1 beraberlikle 31 puan toplayıp grubunu namağlup lider tamamladı ve final grubuna yükseldi. İkizdere U-14 takımı ligden çekildiğinden ikinci karşılaşma oynanmadı ve değerlendirmeye tabi tutulmadı.

 Rize Belediyespor U-14 takımı oynadığı 11 maçta rakip filelere 61 gol gönderirken kalesinde ise sadece 6 gol gördü. Maç başına 5,5 gol ortalaması tutturan Rize Belediyespor sadece bir maçta rakip filelere gol atma başarısını gösteremezken 10 maçta ise rakip fileleri gol yağmuruna tuttu.

 Rize'de fırtınalar estiren U-14 Takımının Antrenörü Ercan Köseoğlu takımın genel görünüşü ile ilgili muhabirimize yaptığı açıklamada; "Hedefimiz ahlaklı, düzgün karakterli, özgüvenli sporcular yetiştirip vizyona sunmaktır. Bunu gerçekleştirirken önce teorik sonrada pratik yapıyoruz. Benimsediğimiz konuların başında eğitim vermeden önce kendimizi eğitmenin geldiğini biliyoruz.. Bu yüzden sürekli araştırıp yeni bilgiler edinip sporcularımızı bu yönde yönlendiriyoruz. U-15 ve U-17 gruplarımızda şampiyon olmuştuk, şimdide U-14 ve U-16 gruplarımız kendi gruplarında namağlup lider durumdalar. Bu da gösteriyor ki altyapı devamlılık, özveri işidir. Biz Rize Belediyespor olarak çocuklarımız için en ince ayrıntıları düşünüyoruz. Koordinatör hocamız İdris Ocak ile diğer hoca arkadaşlarım Önder Demir ve Cengiz Uçak ile iyi bir koordine içinde çalışmaktayız. Başarının bu birliktelikten geldiğini düşünüyorum." dedi.

Rize Belediyespor'un genç ve başarılı çalıştırıcısı Köseoğlu, başarılarının mimarları olarak ise Rize Belediyespor'un futbol takımlarından desteğini esirgemeyen Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve Rize Belediyespor Başkanı İlyas Ataç'ı göstererek her iki isme teşekkürlerini ilettiğini sözlerini ekleyerek konuşmasını sonlardırdı.

İŞTE RİZE BELEDİYESPOR U-14 TAKIMININ OYNADIĞI O MAÇLAR:

Çayelispor : 0-0, 3-1

Filizçayspor : 5-1, 4-1

Ardeşen : 4-1, 5-1

İl Özel İdare : 6-0, 8-0

İkizdere : 14-0    -

Telekom : 6-1, 6-0

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 2 (maç Sonucu)
Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek
Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Rize Belediyespor, Evinde Köyceğiz Belediye'ye Mağlup Oldu: Galibiyet Hasreti Sürüyor
Vaclav Jurecka: "Samsunspor Maçıyla Taraftarlarımıza Galatasaray Yenilgisini Unutturmak İstiyoruz"