Program Sıkışık, TFF Yanlış Yaptı..

Ç.Rizespor Revirinde Son Durum Ne ?

 Atmaca Sakata geldi. Teknik direktör Çalımbay, bu kez basının karşısına kulüp doktoru Ahmet Erdemli`yi alarak çıktı ve takımda yaşanılan sakatlıklar konusunda gereken açıklamaları doktor Erdemli tarafından yapıldı.
Ç.Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay takımıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Özel bir restoranda gerçekleşen basın toplantısında idari menejer Kerem Atılmaz ve kulüp doktoru Ahmet Erdemli’de katıldı.
Yoğun bir basın mensubunun takip ettiği toplantıda teknik direktör Rıza Çalımbay, takımında son haftalarda yaşanan sakatlıklardan ötürü kulüp doktoru Ahmet Erdemli’den genel bir değerlendirme yapmasını istedi.

Revirde Son Durum Ne?

Doktor Erdemli, takımda yaşanan sakatlıkların idmanda ve aşırı yüklenme sonucu olan bir sakatlık olmadığını, sakat olan futbolcuların pozisyon icabı yaşadığı sakatlıklar olduğunu dile getirdi. Yeşil-mavili futbolculardan Cernat’ın Kayserispor maçında oynayıp, oynayamayacağı önümüzde ki hafta içi son kararı verileceği, bir başka Akhisar Belediye karşılaşmasında sakatlanan Sercan Kaya’nın durumunu ise takip ettiklerini ve bu oyuncunun da oynayıp, oynayamayacağını bir hafta sonra netleşeceğini bildirdi. Kulüp doktoru Erdemli, kupa maçında sakatlanan Kağan’ın ise sakatlığı devam ettiği, kasığından sakat olan Kwekue’de ise kulübün satın aldığı özel bir cihaz sayesinde bu futbolcuya yapılan 3 seans tedavi ile birlikte düzelme gözlendiğini açıkladı. Doktor Erdemli son olarak sezon başından beri müzmin sakat olan Hurşut Meriç’in sakatlığının henüz tam olarak geçmediğini belirtirken, bu oyuncuyu Hollanda, İsviçre , Ankara ve İstanbul’da yapılan kontroller sonunca hala istenilen performansa gelmediğini söyledi.

Hurşut Sakat, Sakat Mı Transfer Edildi?

Doktor Ahmet Erdemli’ye bir basın mensubunun Hurşut sakat, sakat mı transfer edildi ? sorusuna karşı doktor Erdemli şöyle cevap verdi:
“ Bu oyuncunun iyileşme süresinde olduğu bilinen bir pubis sakatlığı vardı. Gençlerbirliği takımından gelen bir sakatlıktı ve bu tip sakatlıkları tedavi ile toparlanabilir bir durum. Sakatlık futbolun doğasında var olan bir şey, biz tedavilerimize devam ediyoruz, gelinen noktada bu oyuncunun tedaviye cevap vermediğini kabul edebiliriz” dedi.
Kulüp doktoru Ahmet Erdemli’nin takımda yaşanan sakatlıkları genel olarak anlatıp, bilgi verdikten  sonra, teknik direktör Rıza Çalımbay kendisine sorulan soruları cevapladı.

Hurşut Meriç’ten Hiçbir Şey Alamadım..

Deneyimli teknik adam Çalımbay, form durumu düşen oyuncular ve sakatlanan arkadaşların yerine şans tanıdığım oyuncuların beklenen performansı bir türlü sahaya yansıtamadığını, kendisinin yaptığı transferlerden sadece Hurşut Meriç’ten faydalanamadıklarını ve bu oyuncudan hiçbir şey alamadıklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti:
“ Forvetin attığı gol sayısı iki. Uche Kalu, Depetris ve Ozan Papaker maalesef bu oyuncular katkı sağlayamadı.  Son oynanan Karabük maçında zaten kadrom kısıtlı, oyuncum yok, Hurşut maç öncesi geldi benim kasığım ağırıyor dedi. Hafta içi yapılan idmanlarda bir şeyi yoktu, Karabükspor maçı öncesi bu oyuncu sakatlığım var deyince yapacak bir şey yok. Normalde kadromda oynayan oyuncuların mevki olarak alternatifi var, sorun şu ki onların yerine forma şansını yakalayan diğer oyuncularım performansları istenilen seviyede değil” şeklinde konuştu.

Koray ve Serkan A Milli Takımı Hak Etti..

A Milli takıma çağrılan Koray ve Serkan için tecrübeli teknik adam çok sevindiği belirterek bu iki oyuncusun çok başarılı olacağını ve hak ettiklerini söyledi. Yıllar önce A Milli takıma yine kendi zamanında Yasin’in gittiğini hatırlatan Çalımbay,  Milli takım teknik direktörü Fatih Terim’in bir çok yeni oyuncuyu Milli takıma çağırarak güzel bir yapılanmaya gittiğini belirtti.

Alt Liglerden Gelecek Vaat Eden Oyuncu Alabiliriz..

Devre arası transfer çalışmaları konusunda ise Çalımbay şöyle cevap verdi:
“ Bir çok oyuncu takip ediyoruz. Gereken rapor yönetime sunulacak. Bunun yanında alt liglerden takip ettiğimiz oyuncularda var. Geçen sezon Sivasspor’da iken Ankaragücü takımından Ümit Kurt’u transfer etmiştim ve Sivas takımında banko oynuyor. Bu tip başarıya aç, gelecek vaat eden oyuncular listemizde her zaman var. Zaten her hafta yaptığımız özel maçlar ve oynadığımız iki kupa maçında bazı oyuncular gözüme çarptı, bunlarla ilgili bir değerlendirmem zamanı geldiğinde olacaktır” dedi.

Prosinecki’nin Tekrar Kayserispor’a Dönmesi Doğru Bir Karar..

Son altı maçta üç puan , ilk devrenin bitimine altı hafta var, kafanızdan geçen puan nedir? sorusuna karşı Çalımbay;” Benim kafamdan geçen bir puan yok. Altı maçta alabileceğimiz en yüksek puana talibiz. Örneğin Kayseri maçı çok önemli. Tabi burada yaşadığımız sakatlık en büyük dezavantajımız. Kayseri takımı bizim gibi sezon öncesi sakatlıklarla boğuşmuştu, onların sakatlıkları düzeldi, bizde ise durum tam tersinde. Kayserispor teknik direktörü  Robert  Prosinecki’nin kaybedilen Beşiktaş maçı sonrası ayrılması ve sonradan geri dönmesi  doğru bir karar. Kayserispor yönetimi bence yerinde bir karar verdi. Bu takımı en iyi tanıyan o kadroyu kuran hocadır” Şeklinde konuştu.

Program Sıkışık, TFF yanlış yaptı..

Tecrübeli teknik adam son olarak ligde 13. ve 14 hafta oynayacakları Konyaspor ve Fenerbahçe karşılaşmalarının TFF tarafından açıklanan programa göre Pazartesi ve Cumartesi akşamı yapacak olmaları nedeniyle sıkıntı yaşayacaklarını dile getirerek, bu konu hakkında gereken itiraz yapılacağını , Konyaspor deplasmanına özel uçak ile gidip, gelmeleri gerektiğini vurgulayarak sözlerine nokta koydu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum