Pazarspor’un Hentbol Sultanları Galibiyet Serisi Peşinde

Bayanlar Hentbol 1. Ligi takımlarından Pazarspor Kulübü'nün Hentbol takım sorumlusu Ahmet Topaloğlu, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Ankara Atlantikspor karşılaşmasını kazanarak, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Topaloğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında oynadıkları 2 karşılaşmayı da farklı kazandıklarını belirterek, “Henüz hentbolda ikinci yılımız olmasına rağmen çok iyi bir performans göstererek emin adımlarla Play-off yolunda ilerliyoruz. İnşallah seneye süper lig’de olacağız. Şu an liderin bir puan gerisinde ikinci sırada bulunuyoruz. Tecrübeli antrenörümüz Fatma Badoğlu nezaretinde Ankara Atlantikspor karşılaşmasına mutlak galibiyet için hazırlanıyoruz. Bizim ve sporcularımızın aklından kesinlikle başka bir sonuç geçmiyor. Bu maçı kazanıp galibiyet serimizi ve ligdeki iddiamızı sürdüreceğimize camia olarak yürekten inanıyoruz. Hocamız ve sporcularımız abla-kardeş gibiler. Hem saha içinde, hem saha dışında tek vücut gibiyiz. Zaten başarımızın ana temelinde bu yatıyor” dedi.

Pazar günü Ankara’da Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu’nda saat 17.00’de karşılaşacakları Atlantikspor maçına başkentteki tüm hemşerilerini takımlarını desteklemeye beklediklerini sözlerine ekleyen Topaloğlu, Müsabakanın ÇayTV'den de naklen yayınlanacağını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum