Pazarspor Play Off'a yükseldi gibi

İstanbulspor galibiyeti, ligin bitimine 2 maç kala Pazarspor'da Play Off umudunu zirve yaptırdı. İşte maç öncesi ve sonrası yaşananlar:

3. Lig 1. Grup’ta ilk 5’e girerek Play Off grubunda mücadele vermeyi hedefleyen Pazarspor, İstanbulspor’u 1–0 mağlup ederek son 2 haftaya girilirken 54 puanla 4. sıradaki yerini korudu.

Haftaya zorlu Kastamonu deplasmanında puan arayacak olan Mavi Beyazlılar, son hafta ise evinde Fatih Karagümrük’ü konuk edecek.

paz1.20130421191120.20130422000906.gif

Geçen hafta evinde 3 puan bırakan ve Play Off yolunda yara alan Pazarspor bu hafta İstanbulspor ile yapacağı maç öncesi sıkı bir hazırlık yaparak Çayeli’nde kampa çekilmişti.

Ardeşen’den de gelen taraftarlarla kapalı tribünler tamamen dolarken, karşı taraftaki açık tribünlerde ise çok az sayıda taraftar maçı izledi.


Müsabakanın ilk yarısında Pazarspor oyunun kontrolünü elinde tutarak iyi bir mücadele ortaya koydu. Soyunma odasına, ilk yarıyı 1–0 önde kapatarak giden Pazarspor, ikinci yarıda, biraz da skoru koruma adına kontrollü oyunu tercih ederken, özellikle son dakikalarda rakip takımın bunaltıcı baskısı nedeniyle stresli bir atmosfer oluştu.

Müsabakayı 1–0 kazanan Pazarspor, bu galibiyetle Play Off yolunda önemli bir virajı da dönmüş oldu.


Maç sonrası açıklamalarda bulunan Pazarspor Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar, stresli ve heyecanlı bir maç yaşadıklarını ve 3 puanı alarak rahatladıklarını ifade ederek, “Haftaya Kastamonuspor ile çok zor bir deplasman maçı oynadıktan sonra kendi evimizde Fatih Karagümrük ile ligin son maçına çıkacağız. Kastamonu’nun bugün kaybetmesi ve ligde kritik bir yere düşmesi bu maçı daha da zorlaştıracak. Son hafta ise, Play Off’u garantilemiş ve bize karşı rahat bir pozisyonda gelecek Karagümrük ile oynayacağız. Bu iki maçtan alacağımız puanlarla Play Off’a yükseleceğiz” dedi.

Pınar, İstanbulspor karşısında maçı kazanmalarına rağmen hakemin acemi yönetimine de sitemde bulundu.

İşte maç öncesi, maç sırası ve maç sonrasında kameralara takılan; maçın önemli anları, atılan golün videosu ile Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar’ın açıklamalarının tamamı:


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek
Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Rize Belediyespor, Evinde Köyceğiz Belediye'ye Mağlup Oldu: Galibiyet Hasreti Sürüyor
Vaclav Jurecka: "Samsunspor Maçıyla Taraftarlarımıza Galatasaray Yenilgisini Unutturmak İstiyoruz"
Trabzonspor’un Eski Başkanı Mustafa Şamil Ekinci’ye Son Veda