Pazar'da Fenerbahçe Futbol Okulu açıldı

Hızla artan büyük kulüplerin futbol okullarına Pazar'da şimdi de Fenerbahçe Futbol Okulu eklendi. 6-16 yaş arası kayıtlar başladı bile...

 Fenerbahçe Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Aşık, yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe Futbol Okulu Hamidiye Pazar Ka-Os Spor Kompleksinde faaliyete başlamıştır. Kayıtlarımız başlamıştır. 06–16 yaş arası sporcular alınacaktır. Kayıtlarımız sınırlıdır. Bütün ilçelerimize servislerimiz vardır. Deneyimli ve tecrübeli hocalarımız eğitim verecektir. Kantin ve büfe hizmetlerimiz vardır. Futbol okulumuzun sağlık ekibi olacaktır.
                 Düzenli saatler aralığında futbol eğitiminin yanında beslenme ve sağlık dersleri verilecektir.  Okulumuzda karakterli ve başarılı bireyler yetiştirmek ve topluma kazandırmak ilk hedefimizdir. Fenerbahçe Futbol Okulumuzun hedefleri, vizyonu ve misyonu vardır. Bunları kısaca açıklamak isterim.   Hedefler; futbol okullarımızdan yarışmacı takımlarımıza yetenekli oyuncuların kazandırılması, Fenerbahçe Futbol Okulundan yarışmacı takımlara gelecek oyuncu sayısının her yıl artırılmasını sağlamak. Çocukların Fenerbahçe Spor Kulübüyle özdeşleşmesidir.
                 Vizyon olarak ise Fenerbahçe Futbol Okullarına gelen çocuklarımıza, yetenekleri doğrultusunda en mükemmel futbol eğitimini verip bu doğrultuda olanaklar sunmaktır. Misyonumu ise futbol okulunun düzeyinde çocuklara yönelik çalışmalarda en yüksek kalitede futbol eğitimi vermek, çocuklara teknik ve sosyal alanda temsil yetenekleri kazandırmaktır. Tesislerimiz Pazar Hamidiye mevkii Ka-os Halı Sahası’ndadır.” dedi.







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum