Özdilek'in kontratında dikkat çeken madde

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, daha önce prensipte anlaştığı teknik direktör Mehmet Özdilek ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Özdilek, sözleşmesinde, 3 büyüklerden ve milli takımdan teklif gelmesi halinde Çaykur Rizespor'dan ayrılabileceğine dair madde olduğunu söyledi.

Süper Lig'de takımların artık Rize'ye elini kolunu sallayarak  gelemeyeceğini belirten Özdilek, "Çaykur Rizespor, artık, bu ülkenin en zor  deplasmanlarından biri olacak. Hangi takımla oynarsak oynayalım Rizespor'un  favori olduğu bir deplasman olacak. Rizespor'u daha iyi yerlere taşımak için  çalışacağız. Taraftarlarımızın enerjisiyle, yere sağlam basan, geleceğini  hazırlayan bir Rizespor olacak. Burada olmaktan çok mutluyuz. Düşündüklerimizi,  hayal ettiklerimizi gerçekleştirebiliriz. Bunun için çalışacağız" dedi.
 
Özdilek, sözleşmesinde, "3 büyük"lerden ve milli takımdan teklif  gelmesi halinde Çaykur Rizespor'dan ayrılabileceğine dair madde olduğunu söyledi.
 
Transfer çalışmaları
 
Ligde kalıcı bir takım olmanın önemine dikkati çeken Özdilek, "Mevcut  kadroyu koruyacağız. Transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncular var ama oyuncularımız  ekonomik anlamda büyük rakamlarla olmayacak. Bir yabancı transferi etmeyi  düşünüyoruz. Bugün için transfer konuşmak çok doğru değil" dedi.
 
Özdilek, Çaykur Rizespor'un sporseverlere keyif veren futbol  sergilemesi için çalışacaklarını belirtti. Bu arada, teknik direktör Mehmet Özdilek'in, imza töreni sırasında  arkasındaki reklam panosunun rüzgarın etkisiyle düşmesinin ardından sarf ettiği  "Rüzgarı arkamıza aldık. Başarı gelir" sözleri üzerine gülüşmeler yaşandı.
 
İmza törenine, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan ve  yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
 
Mehmet Özdilek'in yardımcılığını Sedat Karabük, Şenol Fidan, Yusuf  Tokaç, Erdinç Mehmet Erol ve İlker Kıreker'in yapacağı, Servet Çavuşoğlu'nun ise  idari menajerlik görevini yürüteceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum