Özdilek` Herkesin şansı var`

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek kadroda yer alan tüm sporcuların eşit şansa sahip olduğunu söyledi.

Erzurum da kamp çalışmalarını sürdüren ve yoğun temposunu devam ettiren Yeşil Mavili ekibin Teknik Direktörü Mehmet Özdilek takımda ki tüm oyuncuların eşit şansa sahip olduğunu belirterek “  Bu kamp ta herkese şans veriyorum. Önceki yıl kiralık olarak gidenlerde burada, paf takımdan da oyuncular ve A takım burada, hepsi iç içe çalışmakta, bu çalışma döneminde herkes kendi şansını kullanacak” dedi.

    25 TEMMUZ SON ŞANS

-22-25 Temmuz da oynayacakları turnuva maçlarında tüm oyuncuların son kez şans alacağını söyleyen Özdilek” Erzurum da yaptığımız çalışmaların son günü ve 26 Temmuz da kampımızı tamamlayacağız. İkinci kamp öncesi takımda benim ile olacak oyuncular arasında tercihimi yapacağım. 25 Temmuz kendisini ispatlamak isteyenler için son şans, bu şanslarını iyi değerlendirmeleri gerek” dedi.

     UYUM SORUNU YOK

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek takımda tüm oyuncular arasında çok iyi uyum olduğunu belirterek “ Futbolcularım çok iyi çalışıyor ve aralarında çok iyi diyalog bulunmakta. İdmanlarda aşırı sıcaklara rağmen futbolcular elinden gelen gayreti gösteriyor. Bu beni oldukça mutlu etmekte. Yapacağımız bir iki transferin ardından yeni sezona Avusturya kampı sonunda hazır girmek istiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum