Mustafa Denizli Tempoyu Arttırdı

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli tempoyu artırdı, bir hafta sonra başlayacak olan lig için taktik çalışmasına ağırlık verdi.

Rize Atatürk Stad'ında 19 kişilik kadrosu ile çalışmalarını sürdüren yeşil mavililerde teknik direktör Mustafa Denizli, futbolcularını yoğun bir tempoda çalıştırdı. Kondisyon ağırlıklı çalışma ile antrenmana başlayan futbolcular ardından şut çalışması ve taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Şut çalışması sırasında oyunculardan kaleciden veya direklerden dönecek topları düşünerek hamle yapmalarını isteyen Denizli, taç atışları sırasında topun rakibe kaptırılmaması konusunda ikazda bulundu.

CENK VE EZE ANTRENMANI TAMAMLAYAMADI

Yüksek tempoda geçen antrenman sırasında Denizli, oyuncuları ile bire bir ilgilendi. Antrenman sırasında sakatlanan Cenk ve Nijeryalı Eze saha kenarına alındı. İki futbolcunun önemli bir sakatlığının olmadığı öğrenildi.

Bu arada Çaykur Rizespor, Antalya kamp programını iptal etti. Yeşil mavililer Çarşamba günü Gaziantep'e giderek hafta sonu karşılaşacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

TRANSFERDE ADIMLAR ATILACAK

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah da, teknik direktör Mustafa Denizli nezaretinde sıkı bir çalışma programı uygulandığını belirterek hazırlıkların iyi gittiğini söyledi. Kadroya yapılması planlanan takviyelerin değerlendirildiğini ifade eden Ferah, "Hocamızın kontrolünde transfer çalışmaları sürüyor. Eksik mevkilere gerekli takviyeler yapılacak. İkinci yarıda eksiksiz bir kadro ile şampiyonluğa doğru yürüyeceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek
Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Rize Belediyespor, Evinde Köyceğiz Belediye'ye Mağlup Oldu: Galibiyet Hasreti Sürüyor
Vaclav Jurecka: "Samsunspor Maçıyla Taraftarlarımıza Galatasaray Yenilgisini Unutturmak İstiyoruz"
Trabzonspor’un Eski Başkanı Mustafa Şamil Ekinci’ye Son Veda