Mürekkebi Kurumadı İmza Atamam !

Trabzonspor teknik direktörlük görevinden ayrılan M.Reşit Akçay`a Ç.Rizespor Başkanı Metin Kalkavan`ın yaptığı teklif kabul görmedi. Öte yandan M.Ali Karaca`nın durumu netlik kazandı...

Başkan Kalkavan, Rıza Çalımbay’ın istifa etmesinin ardından Mustafa Akçay’ında Trabzonspor ile yollarını ayırmasının hemen ardından harekete geçti. Akçay’a ulaştı ve kendisine Rizespor’un başına geç, sezon başındaki planı şimdi uygulamaya sokalım” diye teklifte bulundu. Mustafa Reşit Akçay, bu teklif karşısında duygulandığını dile getirdi ve Kalkavan’a, “ Teklifinizle beni onurlandırdınız. Çaykur Rizespor gibi kulubü çalıştırmayı tabii ki isterim ancak Trabzonspor’dan daha yeni istifa ettim. İstifa mektubumun mürekkebi kurumadan, bir başka takıma gitmem hiçde etik olmaz” karşılığını verdi.
 
 ÇOK KÖTÜ BİR ALGI YARATIRIM
 
 Metin Kalkavan’ın “ istersen İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşeyim ve seninle ilgili olumlu referans alayım” sözleri karşısında ise “ benim sorunum Hacıosmanoğlu’nun  ne düşündüğü meselesi değil, Trabzonspor camiasının bunu nasıl algılayacağıdır. Sanki sizinle dirsek temasına geçmişim ve bunun üzerine istifa etmişim gibi durum ortaya çıkar. Böyle bir algıyı asla yaratmak istemem. Bun nedenle sezon sonuna kadar dinlenmek istiyorum. Yeni sezon için gelecek tekliflere açık olacağım. Teklifinize çok teşekkür ederim. Çaykur Rizespor’a başarılar dilerim.” Diyerek görüşmeyi sonlandırdı:
 
M.Ali Karaca`nın Durumu Netleşti


Rıza Çalımbay’ın görevinden ayrılmasının ardından takımın başına getirilecek isim için arayışlarını sürdüren mavi yeşillilerde 3 isim arasında tercih yapılacağı belirtildi.

 Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, "Gaziantep maçına takımın başında yardımcı antrenör Mehmet Ali Karaca ile çıkacağız. Kendi sahamızda oynayacağımız bu karşılaşma bizim için çok önemli. Teknik direktör konusunda ise bir çok isimle görüşmelerimiz oldu, yönetim olarak üç isim arasında tercihimizi belirleyeceğiz. Gaziantep maçı sonrasında takımımızın yeni hocasını açıklayacağız" diye konuştu.

Kulüp Basın sözcüsünün yaptığı açıklamadan anlaşılacağı üzere M.Ali Karaca ile yola devem edilmeyeceği kesinlik kazandı!...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum