Kayseri’de 27. Randevu

Spor Toto Süper Lig’in 29. Haftasında karşılaşacak olan Kayserispor ile Ç.Rizespor tarihlerinde 27. randevuya çıkacaklar.

Geride kalan karşılaşmalarda sarı kırmızılıların 12, yeşil-mavililerin 8 galibiyeti bulunurken, 6 maçta eşitlik bozulmadı.

Ç. Rizespor'un attığı 24 gole, Kayseri temsilcisi 38 golle karşılık verdi. 1979 yılında karşı karşıya gelen ve 1-1`lik beraberlikle biten müsabaka ile başlayan 35 yıllık mücadelede, bugüne dek yapılan 26 maçta Kayserispor’un rakibine üstünlüğü göze çarpıyor.

RİZESPOR KAYSERİ’DE 14 YILDIR KAZANAMIYOR

İki takım en son ligin ilk yarısında Rize’de karşı karşıya geldi. Bu maçı deplasman takımı Kayserispor kazanarak rakibine 2-0 ile üstünlük sağladı. Son oynanan on maça bakıldığında Ç.Rizespor’un sadece bir galibiyeti bulunuyor. Diğer karşılaşmaların üçü beraberlikle biterken 6’sı ise Kayserispor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Karadeniz temsilcisi Ç. Rizespor’un deplasmanda rakibine karşı 2000 yılında 3-1’lik galibiyetinden başka galibiyeti bulunmuyor.

Spor Toto Süper Lig`in 29. haftasında yarın (Cumartesi) 19.00`da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu`nda oynanacak olan maçı Yunus Yıldırım yönetecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum