Karaman “ Rizespor Asansör takım olmayacak”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman son yıllarda endişe ve stres içinde olan bir takımdık, artık bu endişe ve streslerden uzak kalmak istiyoruz” dedi.

ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman son iki yıldır ligde küme düşmemeye oynayan takımlarının ligde kalıcı olabilmesi için adımlar atmak zorunda olduklarını söyledi.

Çaykur Rizespor’un tarihine bakıldığında istikrarlı bir süreç yaşanmadığına vurgu yapan Hikmet Karaman Süper Ligde kalıcı olmaları için gerekli adımları atmak zorunda olduklarını belirtti. Karaman “Bu takım son iki yılda Süper ligde küme düşmemeye oynadı. Son haftalarda ligde kalmayı garantiledi. Tarihine bakıldığında Süper lige yükselen ardından düşen ve sonra çıkmak için 5-6 yıl uğraş veren bir takım görüntüsü var. Çaykur Rizespor artık buna son vermelidir. Ligde kalıcı bir takım olmamız lazım. Bursaspor, Gençlerbirliği bunu başaran takımlardan. Bizde bunu başarmalıyız. Ligin tehlike bölgesine girmeyen takımlardan biri olmamız lazım. Hedeflerimizi belirlerken mantıklı hareket edeceğiz. Kapasitemizi bilerek hedeflerimizi belirleyeceğiz. Ligde kimlerle mücadele ettiğimizi bileceksiniz. Ona göre gelişim ortaya koyacaksınız.”

        KİLİT OYUNCU ALACAĞIZ

Ligde devre arasında takıma kilit oyuncu transferi düşündüğünü ifade eden Karaman yönetimin bu konuda kendisine yetki verdiğini belirterek takıma yapacakları takviyelerle ikinci yarıda ligdeki sıralamalarını değiştirebileceklerini kaydetti.

BUCA MAÇI KOLAY DEĞİL

Ziraat Türkiye Kupası D Grubunda Spor Toto 2’inci Lig Kırmızı Grup ekibi Bucaspor’la karşılaşacaklarını ifade eden Karaman karşılaşmanın kolay olmayacağını belirterek “Bucaspor rakiplerini eleyerek gruplara kadar yükseldi. Dolayısıyla zor maç olacak. Mücadele edeceğiz. Ligde kalıcı takım olacağız, kupaya da renk vereceğiz.”


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum
Çayelisoor evinde Amasyasporla 2 - 2 berabere kaldı
Trendyol 1. Lig: Erzurumspor Fk: 2 - Esenler Erokspor: 0
Karadeniz Derbisinde Nefesler Tutuldu: Çaykur Rizespor - Samsunspor Karşılaşması
Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 2 - Kayserispor: 2 (maç Sonucu)