Jallow Rizespor'u FIFA'ya Şikayet Etti

Çaykur Rizespor forması ile PTT 1.Lig’de mücadele ederken oynadığı oyun ve mücadele ile taraftar ve camianın çok sevdiği isim olan Ousman Jallow'dan gelen FIFA'ya şikayet haberi şok etti.

Yeşil mavili ekipte oynadığı sürece ortaya koyduğu mücadele ve performansın yanı sıra saha dışında ve içinde duruşundan dolayı taraftarlar tarafından “Adam Jallow” diye adlandırılan Ousman Jallow Çaykur Rizespor'u FIFA'ya şikayet etti.

Geçen sezon ortasında geçirdiği ağır sakatlıktan sonra Çaykur Rizespor’dan ayrılan Jallow, taraftarların kendisine verdiği lakabın aksine bir davranış sergileyerek 1 lira alacağının olmadığı Çaykur Rizespor’dan 9 Bin pound hastane masrafını almak için FIFA’ya başvurdu.

Çaykur Rizespor’da geçen sezon ortasında sakatlanıp, sözleşmesi karşılıklı olarak askıya alındıktan sonra, Çaykur Rizespor’un sağlık sponsoru olan Acıbadem Hastanesinde tedavisi Çaykur Rizespor tarafından yaptırılan Jallow,

Bu tedavinin ardından İngiltere’de abisinin tanıdığı bir doktorda tedavisini devam ettirdi. Kulüpten habersiz olarak gerçekleştirilen bu tedavinin 9 bin pound tutarındaki masraflarını tahsil etmek için Çaykur Rizespor’a başvurmadan önce FİFA’ya başvurdu.

Selman Kutlu


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum