İşte Ronaldinho'nun Beşiktaş'tan talepleri

Beşiktaş ile Ronaldinho'nun abisi arasında geçen transfer pazarlığının ayrıntıları ortaya çıktı.

Sabah gazetesinin haberine göre; Beşiktaş ile Assis arasında 4 gün süren pazarlıklarda Beşiktaş, 5 milyon Euro’ya kadar çıktı. Maç başı olarak da 20 bin Euro önerdi. Ancak Assis, “8 milyon Euro’dan düşebileceğimiz kadar düştük. Sezon başına 6.5 milyon Euro’dan iki yıllık sözleşmeye karar verirseniz, görüşürüz” dedi.

Ancak Ronaldinho’nun ağabeyinin istekleri bununla da sınırlı kalmadı.

İşte Assis’in diğer talepleri:

1-Şampiyonlar Ligi’ne katılma primi 1 milyon Euro. Aynı oranda da şampiyonluk primi.
2-Yıllık ücretin aylık taksitler halinde ödenmesi.
3-Maaşını iki ay üst üste alamaması durumunda sözleşmeyi tek taraflı feshetme hakkı.
4-Maaş ödemesinde gecikme olursa yüzde 8 faiz.
5-Brezilya’ya yılda 6 kez first class uçuşu. (Gidiş ve dönüş olarak)
6-İstanbul’da kalacağı evin, kullanacağı arabanın kirası ve şoförün maaşı.
SIKINTI YARATAN DÖRT TALEP

Tarafların bu konuların büyük bir bölümü için fikir birliğine vardığı belirtirken, Beşiktaş’ın 4 maddede çekincesi olduğu ifade edildi. 1.’si yıllık ücret arasındaki fark, 2.’si Şampiyonlar Ligi primi, 3.’sü gecikmede faiz ödemesi, 4.’sü ise fesih hakkı.
ORMAN: BENİ BEKLEMESİN

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün ABD’den döndü. Orman’ın dönüş öncesi, İstanbul’da kendisiyle bir araya gelmek isteyen Assis’e “Beni beklemesine gerek yok. İkinci başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin yaptığı görüşmeler bizim için yeterlidir. Yönetim kurulu toplantımızda bir karara varırız” mesajını yolladığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlı yönetim kurulu bugün toplanacak. Toplantıda Ronaldinho ile yapılan pazarlıkların yanı sıra Tarık Çamdal, Veysel Sarı ve Lescott transferleri masaya yatırılacak. Bazı yöneticilerin yüksek maliyeti nedeniyle Ronaldinho’nun transferine soğuk baktığı ise gelen haberler arasında.
EN ÇOK BEŞİKTAŞ VERİYOR

Roberto de Assis’in Türkiye’deki iş ortağı Ayhan Yeşilbaş, Atletico Mineiro ve Gremio’nun ardından Palmeiras’ın da Ronaldinho’yu istediğini açıkladı. Buna rağmen, hiçbir kulübün Beşiktaş kadar yüksek ücret teklif etmediğini belirten Yeşilbaş, “Ronaldinho, heyecan istiyor, onun için aklı Avrupa’da. Taraflar anlaşırsa Beşiktaş’a seve seve gelir” diye konu
KARAKOLLUK OLDU

Ronaldino’nun Brezilya’da başı derde girdi. Ligin sona ermesinin ardından tatilin keyfini çıkartan 33 yaşındaki futbolcu sahildeki evinde bir parti verdi. Müziğin yüksekliği nedeniyle şikayet edilen Ronaldinho karakolluk oldu. Ancak yasa gereği sadece 100 euro para cezası ödeyip evinde partiyi sürdürdü.
DENTİNHO’DAN KÖTÜ REFERANS

Ronaldinho ve ağabeyi Assis’in Beşiktaş’ın futbolculara yaptığı ödemelerde aksama olup olmadığını devre arasında siyah-beyazlı kulüple yollarını ayıran Dentinho’ya sorduğu ve olumsuz cevap aldığı öğrenildi. Beşiktaş’ın ödemeler konusundaki 8 yıllık geçmişini araştıran Assis’in, karşısına Ferrari ve Del Bosque gibi örnekler çıkınca kulüpten banka garantisi istediği ileri sürüldü. Sabah


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek
Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Rize Belediyespor, Evinde Köyceğiz Belediye'ye Mağlup Oldu: Galibiyet Hasreti Sürüyor
Vaclav Jurecka: "Samsunspor Maçıyla Taraftarlarımıza Galatasaray Yenilgisini Unutturmak İstiyoruz"
Trabzonspor’un Eski Başkanı Mustafa Şamil Ekinci’ye Son Veda