Hentbolda 7Martspor’un mücadelesi gurur verdi

Ekonomik koşulların başında birçok zorluklarla mücadele eden Artvin 7Martspor Hentbol Takımı hafta sonu Kayseri deplasmanında yaptığı mücadeleyi kaybetse de ortaya koyduğu mücadele takdir topladı.

Artvin 7 Martspor Hentbol Takımı, ekonomik zorluklar sebebiyle yaşadığı sıkıntılara karşın Deplasmanlı Erkekler A Klasmanında ertelenen ilk yarının son maçında Kayseri Atlas Eğitim Spor müsabakasını bir sayı farkla 36-35’lik bir skorla mağlup ayrıldı.
 
Hentbol Deplasmanlı Erkekler A Klasmanı’nda mücadele veren ekibimiz, Artvin 7 Martspor Hentbol Takımı, Kayseri Atlas Eğitim Spor ile 13. haftanın erteleme maçını kaybetti.
 
Maç öncesinde zorlu bir yolculuk yapan ve 17 saatlik yolculuğun ardından dinlenmeden maça çıkan ekibimiz Artvin 7 Mart Spor Kulübü, yorgunluğuna karşın 36-35’lik skorla yenilmesine karşın ortaya koyduğu mücadele Kayserili hentbol severler tarafından ayakta alkışlandı.
 
Ekibimiz muhteşem bir mücadele ortaya koydu
 
Talas Spor Salonu’nda geçtiğimiz Pazar günü saat 14.00’te oynanan mücadelenin ilk yarısı da Atlas Eğitim Spor’un 17-15’lik üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda zorlu geçen mücadele de 7 Martspor Kulübü oyuncuları yorgunluğuna karşın yine de rakibine ezilmedi. Zaman zaman farkı kapatan ekibimiz yakaladığı ani atakları gole çeviremeyince maçtan bir farkla yenik ayrıldı. Bu sonuçla Kayseri Atlas Eğitim Spor 11 maç sonunda puanını 15’e yükseltti. Artvin 7 Mart, geride kalan 10 hafta içerisinde ise 10 puan toplayabilmiş oldu. 
 
7 Martspor Kulübü Antrenörü Murat Ülker: Oyuncularımı alınlarından öpüyorum
 
Artvin 7 Martspor Hentbol Takımı antrenörü Murat Ülker, maç sonrası yaptığı açıklamada, oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden dolayı oyuncularının alnından öptüğünü söyledi.  Maça gitmeden önce büyük sıkıntılar içerisinde yaşadıklarını belirtirken, zor koşullarla hazırlandığımız bu maç için de aynı zorluklarla yola çıkıldığını belirten Murat Ülker, “ Kayseri maçına zorlu koşullarla hazırlandık. Yaşadığımız bir takım ekonomik sıkıntılar sebebiyle güçlükle hazırlandık. Bazı oyuncularımızdan eksik olarak da maça hazırlandık. Maça giderken de bu oyuncularımızı yine belli sorunlar sebebiyle götüremedik. Birçok zorluğu aşarak Kayseri maçı için yola çıktık. Yolda da zor bir yolculuk yaşadık. Oyuncularımız karla mücadele ettiler. Yolda dinlenme şansı bulamadığımız gibi yine Kayseri’ye iner inmez de dinlenme fırsatı bulamadık. Sonuçta sahaya çıktık ama aslanlar gibi mücadele ettik. Rakibimize boyun eğmedik. Yakaladığımız pozisyonları maalesef gole çeviremedik. Sonuçta maçtan yenik ayrıldık ancak ortaya koyduğumuz mücadele ile takdir topladığımıza inanıyorum. Biz açıkçası bu maça gidemeyebilirdik. Başta Artvin Valimiz Necmettin Kalkan olmak üzere İl Özel İdare Genel Sekreteri Orhan Yazıcı ve iş adamı Ömer Yılmaz’a teşekkür etmek istiyorum. Şuanda bu deplasmana gelmişsek bu isimler sayesindedir. Maalesef birçok kişinin destek çıkmadığı takımımıza destek çıktılar. Teşekkürlerimi sunuyorum. Tabii ki 17 saatlik yolculuğun ardından geriye döneceğiz. Maalesef oyuncularımız yine dinlenme şansı bulamayacaklar. Yolda uyumak zorunda kalacaklar. İmkânsızlıklar içerisinde mücadelemizi sürdürmeye devam ediyoruz. Ben oyuncularımın alnından öpüyorum. Teşekkürler.”diyerek duygularını dile getirdi.
 
Rakip antrenörden ekibimize övgü
 
Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Kayseri Atlas Eğitim Spor Kulüp Başkanı Muhammet Duru, lige verilen aranın ardından Artvin 7 Mart takımı ile oynanan erteleme maçının zor geçtiğini ve takımının tabiri caiz ise ölüp ölüm dirildiğini söyledi.
Çok zorlandıkları bir maçı aldıklarını kaydeden Duru, “Ligin birinci devresi sonundaki hedefimiz 15 puan idi. Çok şükür bu puanı Artvin maçının ardından yakalamış olduk. Asıl hedefimiz sezon sonunda Süper Lig’de mücadele verecek bir konumda yer almaktır. Ligin ikinci yarısında da birbirinden zor maçlar bizi bekliyor. Süper lig hedefimize ulaşmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Ben rakibimizi kutluyorum. Büyük bir mücadele ortaya koydular. Bu mücadelenin de alkışlanması gerekiyor.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek
Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Rize Belediyespor, Evinde Köyceğiz Belediye'ye Mağlup Oldu: Galibiyet Hasreti Sürüyor
Vaclav Jurecka: "Samsunspor Maçıyla Taraftarlarımıza Galatasaray Yenilgisini Unutturmak İstiyoruz"
Trabzonspor’un Eski Başkanı Mustafa Şamil Ekinci’ye Son Veda