'GS'da İlk Formam Kimseye Veremem'

Drogba, Manisa’da önce taraftarların, ardından Akhisarlı futbolcuların hücumuna uğradı ancak formasını kimseye kaptırmadı. Fildişili, “Anlayış gösterin, bu formayı kimseye veremem” dedi

Galatasaray formasını ilk kez Akhisar’a karşı giyerken, attığı ve attırdığı golle maça damgasını vuran Didier Drogba, gündemin ilk sırasındaki yerini koruyor. Fildişi Sahilli yıldızın, Akhisar maçından sonra formasını kimseye kaptırmadığı ortaya çıktı. Dünyaca ünlü futbolcunun formasını almak için maçtan sonra sahaya dalan birkaç taraftar başarılı olamamıştı. Drogba’nın, soyunma odası tünelinde formasına talip olan ve birbirleriyle yarışa tutuşan Akhisarlı oyunculara da olumsuz yanıt verdiği belirlendi. Tecrübeli futbolcunun, “Lütfen anlayış gösterin. Galatasaray’da ilk kez giydiğim bu formayı kimseye veremem” dediği öğrenildi.
Drogba’dan forma kapma yarışının İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda da sürdüğü ifade edildi. Galatasaraylı bazı kongre üyelerinin uçakta yanına yaklaştıkları yıldız futbolcudan formasını istedikleri kaydedildi. Drogba’nın aynı gerekçeyle 12 numaralı formasını vermediği vurgulandı.

En iyi taraftar
Drogba, GSTV’ye yaptığı açıklamada taraftarlara olan hayranlığını dile getirdi.
Yıldız futbolcu, “Çok mutluyum çünkü 3 puan aldık. Şimdi Şampiyonlar Ligi’ne konsantre olmalıyız. Taraftarımız gerçekten muhteşem. Oyunun başından sonuna dek harika bir destek vardı. Havalimanında da bizi muhteşem karşıladılar ve uğurladılar. Bugüne kadar Avrupa’da hatta dünyada gördüğüm en iyi taraftar topluluğu. Ben de onları mutlu ettiğim için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.
Schalke maçında sahada
Akhisar’da yedek soyunan Didier Drogba, Schalke maçında ilk 11’de sahaya çıkacak.  Teknik Direktör Fatih Terim’in, Drogba’nın yarım saatlik performansından çok memnun kaldığı ve Fildişi Sahilli futbolcuyu, Schalke’ye karşı 11’de forma vereceği belirlendi. Terim’in, sağ kanatta Burak’a, ortada Drogba’ya, solda Sneijder’e görev vermesi bekleniyor.

Albayrak’tan yıldızlara övgü
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Wesley Sneijder ile Didier Drogba’nın çok kısa süre içinde takıma mükemmel uyum sağladıklarını dile getirdi. Akhisar maçında yıldızlaşan Drogba’nın gollerine Schalke maçında devam etmesini dileyen Albayrak, “Drogba müthiş mütevazı bir insan. Sadece Drogba değil, Sneijder de öyle. İkisi de takıma inanılmaz uyum sağladı. Sanki yıllardır burada gibiler. Maçtan sonra soyunma odasındaki hava çok güzeldi. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacaklarından kuşkum yok” ifadelerini kullandı.

‘Drogba gelince umudumuz arttı’
Fernando Muslera, GSTV’de ekrana gelen, “Ülker Fanzone Çocuk Saati” programında Drogba’ya övgü yağdırırken, Şampiyonlar Ligi için iddialı ifadeler kullandı. Drogba’nın dünya çapında bir golcü olduğuna dikkat çeken Uruguaylı kaleci, “Eğer Drogba gibi bir oyuncu varsa onun her an gol atabileceğini bilirsiniz. Drogba gelene kadar gol yollarında biraz sıkıntı yaşamıştık, ancak o gelince herkesin umudu arttı. Çünkü Drogba tipindeki golcüler dünyada çok yoktur. Onlar özel oyuncular. Sneijder de öyle” dedi. Schalke maçlarının zor olacağını da kaydeden Muslera, “Futbolda yapılmayacak iş yoktur. Başarabileceğimize inanıyorum. Avrupa’da en iyi dereceleri yapmak istiyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum