Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? 17 09 2013

Nefesler tutuldu, bu dev maç bekleniyor. Galatasaray, Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta, hani kanalda...? İşte cevabı... Haydi Galatasaray, Türkiye bir Real Madrid zaferi daha bekliyor...

Galatasaray Real Madrid Maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray ile Real Madrid Şampiyonlar Ligi grup maçında karşı karşıya gelecek. Galatasaray Real Madrid maçı 17 Eylül Salı akşamı saat 21:45'te oynanacak. Son iki haftada 4 puan kaybeden sarı kırmızılı ekip, evinde 3 puan arayacak.

HANGİ KANALDA OLACAK?

Bu karşılaşma Star TV'den naklen yayınlanacak.

GALATASARAY'A İYİ HABER

REAL MADRİD'İN GALATASARAY KADROSU

ASLANLARDAN MADRİD'E GÖZDAĞI

TERİM'İN MADRİD'İ İMHA PLANI HAZIR

1 - KORKAK DEĞİL CESUR OYUN!
Fatih Terim maç konuşmasında oyuncularına “Real Madrid’den korkmak yok, ismi cismi önemli değil. Sizin yenemeyeceğiniz takım yok” duygusunu aşılayacak. Çift forvetle TT Arena’ya çıkıp, “cesur oyun” mesajı verecek.

2 - İKİ PARAŞÜTE SERT PRANGA!..
İlk hedef, iki süper yıldız Bale-Cristiano Ronaldo ikilisini kanatlarda iyi durdurmak. Bunun için geçen sezon Ronaldo karşısında ezilen Riera’yı düşündüğünü belirtmesine rağmen Terim, Hakan Balta-Semih Kaya ikilisiyle Portekizli’ye kelepçe vuracak. Eboue de Bale’i kilitleyecek.

3 - OYNARSA ISCO'YA DİKKAT EDİN
Mesut Özil’in yerine alınan ama sakatlığı nedeniyle durumu belirsiz olan Isco’ya Melo nefes aldırmayacak. Yine tek forvet Benzema önünde Dany veya Chedjou ikilisinden biri markaj uygulayıp oyun kurma görevini üstlenecek.

4 - DROGBA'NIN AKIL OYUNLARI
Rakibi çökertme adına ise Terim, Drogba’ya güveniyor. Burak kanada yakın oynarken Fildişili, Ramos-Pepe madeninden yararlanmaya çalışacak. Burak da ağır olan iki stoperin arasına sızıp golü koklayacak, gerekirse rakipleri attırmaya oynayacak. Fiziksel eksiği olan Sneijder ise gizli silah.

5 - ANAHTAR ADAM GENÇ BRUMA
Terim’in kafasındaki ölümcül darbe ise genç yıldız Bruma. İmparator, takıma yeni ısınan Portekizli oyuncuyu ikinci yarıda oyuna alıp Real Madrid’in ipini çekme hesabı yapıyor.

RONALDO SÖZLEŞME İMZALIYOR....

MAÇIN HAKEMİ DE BELLİ OLDU

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda oynanacak Galatasaray-Real Madrid maçını İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg yönetecek.

Clattenburg'un yardımcılıklarını yine İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Simon Beck ve Stephen Child yapacak.

Michael Mullarkey'in dördüncü hakem olacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemliğini ise Lee Probert ile Jonathan Moss üstlenecek.

ARENA'DA FORMA KRİZİ

Real Madrid’in bu sezon Şampiyonlar ligi için hazırladığı turuncu renk formaları ilk kez Arena’da sergilemek için harekete geçtiği ancak izin almakta zorlandığı öğrenildi.

Adidas firması ile yapılan anlaşma gereği Real Madrid kulübü turuncu formaları şampiyonlar liginde oynayacağı ilk karşılaşmada görücüye çıkartacaktı. Ancak Real Madrid yönetimi kura sonucu Galatasaray ile ilk karşılaşmayı İstanbul’da oynamak zorunda kalınca sarıyı andıran bu formaların tepki toplayacağını düşünerek giyip giymeme konusunda teredüte düştü. Adidas firması ise Real Madrid’e anlaşmalara uy çağrısı yaptı.

Bunun üzerine Galatasaray ile forma rengi görüşmelerine başlayan Real Madrid sarı kırmızılı kulüpten öncelik istedi. Galatasaray’ın bu öneriye karşı çıkacağı ve turuncu renkli formaların Arena’da ilk kez sergilenmesine müsaade etmeyeceği belirtiliyor.

Bu arada Real Madrid’in tarihinde ilk defa turuncu ağırlıklı bir forma yaptırmasının da nedeni anlaşıldı. Adidas firmasının özel olarak hazırladığı bu formaların gece maçlarında gözü yormadığı ve takıma enerji veren renklerden oluştuğu açıklandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray'ın 2013-2014 Şampiyonlar Ligi serüveni Real Madrid maçı ile başlayacak. 17 Eylül'de Türk Telekom Arena'da Real Madrid'i ağırlayacak olan Galatasaray, geçen yıl çeyrek final elemesinde karşılaştığı ve İstanbul'da mağlup etmesine rağmen elendiği Real Madrid ile bu kez gruplarda mücadele edecek.

Galatasaray'ın galibiyet oranları kimi şirketlerde 7.00'a kadar çıkarken, Real Madrid'in galibiyeti 1.50'lerde seyretti. Karşılaşmanın beraberlik oranı ise 4 orandan açılmaya başlandı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum