Futbol: PTT 1. Lig

Gaziantep Büyükşeşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

Gaziantep Büyükşeşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

Mavi-beyazlı ekip, hafta sonu sahalarında oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını teknik direktör Mehmet Şahan nezaretinde GASKİ Spor Tesisleri'nde sürdürüyor. Koşuyla başlayan antrenman egzersizlerle devam etti. Antrenmanın ilerleyen bölümlerinde ise teknik ve taktik çalışmaları yapıldı.

Teknik direktör Şahan, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor maçından puanla ayrılmak istediklerini belirtti. Ekip olarak hesaplarını kazanma üzerine yaptıklarını anlatan Şahan, şöyle devam etti:

"İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. İyi başlarsak hedeflerimize daha rahat ulaşırız. Bu bilinçle çalışıyoruz. Çaykur Rizespor sezona iyi başladı ama son dönemlerde puan kaybetti. Eğer o kayıpları olmasa buraya ligin zirvesinde olarak geleceklerdi."

Çaykur Rizespor'un başına Mustafa Denizli'nin gelmesiyle popülaritesinin biraz daha arttığını vurgulayan Şahan, "Biz maçın sahada kazanılacağını biliyoruz. Mustafa Denizli'ye de meslektaşım olarak saygı duyuyorum. Burada Çaykur Rizespor'a üstünlük sağlayacağımıza inanıyorum. Bunu da futbolcularımın bana verdiği güvene dayanarak söylüyorum" diye konuştu.

Sezon başında Çaykur Rizespor'a transfer olan sezonun sonunda tekrar Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a dönen Kenan Aslanoğlu da yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu belirtti.

Sezonun ikinci yarısında takımına katkı sağlamak istediğini söyleyen Aslanoğlu, "Geldiğim takıma karşı oynayacağım. Bu da tatlı bir tesadüf oldu. Çaykur Rizespor maçından puanla ayrılmak istiyoruz" dedi


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor - Samsunspor karşılaşmasını Kadir Sağlam yönetecek
Çaykur Rizespor – Samsunspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı
Rize Belediyespor, Evinde Köyceğiz Belediye'ye Mağlup Oldu: Galibiyet Hasreti Sürüyor
Vaclav Jurecka: "Samsunspor Maçıyla Taraftarlarımıza Galatasaray Yenilgisini Unutturmak İstiyoruz"
Trabzonspor’un Eski Başkanı Mustafa Şamil Ekinci’ye Son Veda