Fırtına'da Veda Etti

Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor’a uzatmalara giden maçta yenilerek Türkiye Kupası’na veda etti

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Trabzonspor, deplasmanda konuk olduğu Antalyaspor'a uzatmalara giden maçta 2-1 yenilerek kupaya veda etti. Ev sahibi ekip ise adını çeyrek finalde yazdırdı.

Mücadelede 44. dakikada Emrah Başsan attığı golle Antalyaspor'u 1-0 öne geçiren isim oldu. İkinci yarıda oyuna giren Burak Yılmaz, 71. dakikada penaltıdan attığı golle skoru eşitledi 1-1. 90 dakika bu skorla tamamlanırken maç uzatmalara gitti. 91. dakikada Musa Aydın, Antalyaspor'u bir kez daha öne geçirirken, kalan dakikalarda gol olmadı ve ev sahibi ekip çeyrek finale yükseldi. Trabzonspor ise kupaya 'elveda' dedi.

ANTALYA KÂBUSU
Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş'in son döneminde Medical Park Antalyaspor karşısında ligde galip gelemedi. Bordo-mavililer, 2009-2010 sezonunda Antalya'da rakibi ile 1-1 berabere kaldı. 2010-2011 sezonunda her iki takım arasında oynanan maçlar ise 0-0 eşitlikle sona erdi. Bu sezon ise Trabzon'da yapılan maç 2-2 biterken Antalya'da oynanan maçı ise ev sahibi takım 2-1 kazanmıştı. Bordo-mavililer, ligde rakibi ile son 5 maçta 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI
Medical Park Antalyaspor-Trabzonspor maçına taraftarlar ilgi göstermedi. Taraftarların maça ilgi göstermemesinin sebebi olarak stadın şehir merkezinden uzak olması ve stada toplu ulaşımın bulunmaması olarak gösterildi. Trabzonsporlu taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümü dolduramadı. Trabzonsporluların yer aldığı tribünde yaklaşık 30 taraftarın bulunması dikkati çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor, Alanyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Trabzonspor’dan Hakem Eleştirisi: "Adalet ve Şeffaflık Yok Oluyor
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı.
Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1