TFF 1. Lig'de 30.hafta geride kalırken 270 karşılaşmada rakip fileler 632 kez havalandı. 632 golün 14'ünü futbolcular kendi kalesine, 618 golü de rakip filelere kaydetti.
Rizespor attığı 45 golle ligin en fazla gol atan takımı olurken, 44 golle Kasımpaşa ve 43 golle Denizlispor, Rizespor'u izliyor. 20 golle ligin en az gol atan takımı Güngören Bld. olurken Sakaryaspor ve Giresunspor da 27’şer golle bu ekibi takip ediyorlar.
Ligin en fazla gol atan iki oyuncusu Rizespor’dan. 15 golle Bikoko ve 14 golle Jallow ilk ikide yer alıyorlar. 13 golle Buca’dan Abdülkadir bu oyuncuları takip ediyor. Kasımpaşa’dan Dimitrov ve Elazığspor’dan Sinan 12’şer golleri bulunuyor.
Akhisar’dan Sertan ve Tavşanlı’dan Ümit'in 11’er, Giresunsporlu Eren, Erciyesli Gökhan ve Göztepeli İlhan’ın 10’ar golleri var. Adanaspor’dan Mbilla, Erciyes’ten Emrah ve Sofıane Hannı, Bucaspor’dan Emre, Boluspor’dan Ferhat ve Karşıyaka’dan Şaban’ın 9’ar golleri bulunuyor.
İlk yorum yazan siz olun
Spor Haberleri
İlhan palut ; Kazandık ama lig'de hala rahat bir pozisyonda değiliz
Çaykur Rizespor'dan Müthiş geri dönüş, Samsunspor 2 - 3 Ç.Rizespor
Trabzonspor’dan Yeni Transfer Folcarelli’nin Sağlık Durumu İle İlgili Açıklama
Çaykur Rizespor Samsunspor Hazırlıklarını Sürdürdü
Şenol Güneş: "teslim Olmak Bu Takımın Genlerinde Yok"