Cüneyt Çakır'a tam not

Barcelona ile Chelsea arasındaki Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasını yöneten Cüneyt Çakır otoritelerden tam not aldı. Çakır'ın maçtaki 3 kritik kararı doğru bulundu.

Barcelona ile Chelsea arasındaki Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasını yöneten Cüneyt Çakır, Chelsea'nin deneyimli oyuncusu Terry'yi kırmızı kartla oyundan attı.

Barcelona ile Chelsea arasındaki Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasını yöneten Cüneyt Çakır 37. dakikada kırmızı kartına başvurdu. Deneyimli hakem, ceza alanı önünde John Terry'nin, Barça'nın yıldızı Alexis Sanchez'e yaptığı müdahalede direkt kırmızı kart gösterdi. Topsuz alanda yapılan müdahaleyi süzen Çakır ve yardımcıları, Camp Nou tribünlerinden alkış aldı.

Öte yandan Cüneyt Çakır, mücadelenin 48. dakikasında Barcelona lehine penaltı kararı verdi. Lionel Messi'nin vuruşu direkten döndü. 81. dakikada ise Alexis Sanchez'in attığı golün başlangıcında Alves için ofsayt bayrağı kaldıran Tarık Ongun'un kararına uyan Çakır, golü iptal etti.

NTVspor futbol yorumcusu Mehmet Demirkol Cüneyt Çakır'ın yönetiminin başarılı bulduğunu açıkladı. Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar Cüneyt Çakır'ın Avrupa'nın 3 hakemi arasına girdiğini karşılaşmadaki 3 kritik kararının doğru olduğunu yazdı. Rıdvan Dilmen Çakır'la gurur duyduklarını Çakır'ın artık kendini kabul ettirdiğini belirtti. Milliyet yazarı Uğur Meleke ise tartışılan kırmızı kart pozisyonunda Çakır'ın yardımcısıyla olan uyumunu övdü ve Çakır'ın Süper Lig maçı yönetiyormuşcasına rahat olduğunu kaydetti...

Cüneyt Çakır için İngiliz gazeteleri de olumlu cümleler kullandı. Çakır'ın iptal ettiği Barcelona kararının maçın dönüm noktası olduğu kaydedildi...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Çaykur Rizespor, Alanyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Trabzonspor’dan Hakem Eleştirisi: "Adalet ve Şeffaflık Yok Oluyor
Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile Trabzonspor 0-0 berabere kaldı.
Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1