“Ciddi Bir Korku Atlattık”

Ç.Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada zor bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, önümüzdeki sezon daha iyi sonuçlar alacaklarını söyledi.

Ç.Rizespor kulüp Başkanı Metin Kalkavan ;”Çok zor bir sezon geçirdik. İlk devre 16 puanla kapatmıştık, oradan çok stresli ve bir o kadar da zor maçlar oynayarak büyük bir geri dönüş yaptık ve ayağa kalktık. Başta teknik heyetimi ve futbolcularımı kutluyorum” dedi.

“Ciddi Bir Korku Atlattık”

Başkan Kalkavan ;” Bu sene yeni bir takım kurduk, bir sürü zorluk yaşadık, sezon boyunca ciddi sakatlıklar yaşadık. Tabiri caizse ciddi bir korku atlattık diyebilirim. İnşallah önümüzdeki sezon daha iyi sonuçlarla ligi iyi bir yere bitireceğiz. Bizim gibi takımların hedefi gerçekçi olması gerekir. Bu ligde her şeyin başı ekonomik güç. İkinci devre benim takım ilk beş takım içinde. Önümüzde ki sezonun yapılanmasına hocamızla yapacağımız görüşmelerle başlayacağız. Tahminim bir hafta sonra Uğur hoca ile bir araya gelerek, görüşmelere başlayacağız” şeklinde konuştu.

HABER: SELİM DENİZALP

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum