Çaykur Rizespor'da Hedef Puan

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, ligde kalabilmek için yarın deplamanda oynayacağı Kayserispor karşılaşmasında mutlaka puan ya da puanlar almayı hedefliyor.

Çaykur Rizespor, ligde kalabilmek için yarın deplamanda oynayacağı Kayserispor karşılaşmasında mutlaka puan ya da puanlar almayı hedefliyor.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker, deplasmanlarda daha rahat mücadele ettiklerini belirterek Kayserispor karşısında da puan hedeflediklerini söylerken şunları söyledi:

"Kayserispor iyi bir takım. Haftalar önce düşer gözüyle bakılan bu takım, şimdi iddialı konuma geldi. Önemli bir çıkış içerisinde. Bizde deplasmanlarda daha rahat bir oyun oynuyoruz. Bu maçtan alacağımız her puan bizim için çok büyük önem taşıyacak. Maçın önemini futbolcularımıza anlattım. İyi motivasyonla bu maçtan avantajlı bir sonuçla ayrılmak istiyoruz."

ENGİN BAYTAR: "DÖNÜM MAÇIMIZ"

Engin Baytar ise bir süredir sakatlığı nedeniyle kötü bir dönem geçirdiğini, kalan haftalarda takımına yardımcı olmaya çalışacağını belirtirken şöyle konuştu:

"Çok zor maçlar çıkarıp kritik puanlar aldık. Ligde şu anda avantajlı bir durumumuz var. Kalan 6 haftada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Kayserispor ile oynayacağımız maç dönüm maçımız. Kayserispor için de var mı, yok mu maçı. Bizim için ise çok önemli ve büyük bir avantaj elde etme maçı. İnşallah Kayseri'den puanlarla dönmek istiyoruz. Takım olarak dışarıda ve içeride özverili bir şekilde oynamaya çalışıyoruz. Bununla da hem kendimizi hem de taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz."

LUA LUA KADRODA

Çaykur Rizespor'da Kayserispor maçı öncesi Liban Abdi ve Görkem'in sakatlıkları dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Yeşil mavili takımda sakatlığı geçen Lua Lua'da kadroya dahil edildi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Thomas Reis: “ligde Kalma Adına Çok Önemli 3 Puan Aldık"
Tff 3 Lig: Orduspor 1967: 3 - Bergama Fk: 1
Pazarspor Konyadan 1 puanla döndü
Trendyol 1. Lig: Çorum Fk: 0 - Kocaelispor: 2
İlhan Palut; Kendinizden şüphe etmeyeceğiz , ben kendimden şüphe etmiyorum